CV Personal Website


Farid Moradinezhad

Farid Moradinezhad

Professor

Faculty: Agriculture

Department: Horticultural Sciences

Degree: Ph.D

CV Personal Website
Farid Moradinezhad

Professor Farid Moradinezhad

Faculty: Agriculture - Department: Horticultural Sciences Degree: Ph.D |

تاثیر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه تازه عناب در انبار سرد

Authorsفرید مرادی نژاد,مریم درستکار
Conference Titleیازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
Holding Date of Conference2019-08-26
Event Placeارومیه
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

عناب یکی از مهمترین محصولات باغی خراسان جنوبی است. این میوه دارای عمر پس از برداشت کوتاهی بوده و از این رو کیفیت آن به صورت تازه خوری به سرعت کاهش می یابد.. لذا هدف از این تحقیق بررسی اثرات اتمسفر تغییر یافته بر میوه تازه عناب در طی انبار سرد می باشد. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 3 تکرار انجام گرفت. تیمارها شامل: % دی اکسیدکربن بالا(: 15 % اکسیژن + 15 ( MAP1 - 0% دی اکسیدکربن. 2 / -1 شاهد )هوا(: 20 % اکسیژن + 03 اکسیژن کم و دی اکسیدکربن ( MAP3 - 0% دی اکسیدکربن. 4 / اکسیژن بالا(: 60 % اکسیژن + 03 ( MAP2 - دی اکسیدکربن. 3 بالا(: 10 % اکسیژن + 30 % دی اکسیدکربن. میوه ها پس از تزریق گاز درون پلاستیک ها به مدت 6 روز در دمای 2 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 90 % قرار گرفتند و سپس به ظروف بسته بندی منتقل و به مدت 28 روز در انبار سرد نگهداری توانست از کاهش استحکام بافت، اسیدیته قابل MAP شدند و صفات کیفی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد تیمار 2 تیتر و فنول کل جلوگیری کند همچنین میزان مواد جامد محلول را نسبت به شاهد کاهش دهد. نکته قابل توجه افزایش مدت نسبت به شاهد، 10 روز افزایش داشت. به طور کل می توان )MAP ماندگاری این محصول بود که در تیمار با اکسیژن بالا ) 2 قبل از بسته بندی به عنوان بهترین تیمار با کنترل روند )MAP چنین نتیجه گرفت انجام پیش تیمار با اکسیژن غلظت بالا ) 2 رسیدگی باعث افزایش ماندگاری و حفظ خواص کیفی میوه تازه عناب در طی دوره انبارداری گردید.