CV Personal Website


Farid Moradinezhad

Farid Moradinezhad

Professor

Faculty: Agriculture

Department: Horticultural Sciences

Degree: Ph.D

CV Personal Website
Farid Moradinezhad

Professor Farid Moradinezhad

Faculty: Agriculture - Department: Horticultural Sciences Degree: Ph.D |

تاثیر اتمسفر تغییر یافته و اسید آسکوربیک بر کیفیت و ترکیبات فنولی آریل انار

Authorsفرید مرادی نژاد,مینا محمدیان مقدم
Conference Titleدومین کنفرانس بین المللی گیاهان دارویی، کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
Holding Date of Conference2019-03-13
Event Placeمشهد
Page number0-0
PresentationSPEECH
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

این تحقیق به منظور بررسی اثر اتمسفر تغییر یافته و پوشش اسیدآسکوربیک بر خصوصیات کیفی (میزان آنتوسیانین، مواد جامد محلول، اسیدیته و ترکیبات فنولی) آریل‏های انار پس از بسته ‏بندی درون ظروف پلی‏پروپیلنی و نگهداری در دمای3 ± 0.5 درجه سانتی‏گراد انجام گرفت. آزمایش بر پایه طرح کامل تصادفی در 4 تکرار و تیمارهای T1- اتمسفر اصلاح نشده (ترکیب هوای معمولی به عنوان شاهد اول) T2- اتمسفر اصلاح نشده (آریل‏های شسته شده با آب مقطر و بسته ‏بندی شده در ظروف با ترکیب هوای معمولی به عنوان شاهد دوم) T3- اتمسفر اصلاح شده 1 T4- اتمسفر اصلاح شده 2 T5- اتمسفر اصلاح شده 1 + آریل‏های تیمار شده با اسید‏آسکوربیک T6- اتمسفر اصلاح شده 2 + آریل‏های تیمار شده با اسید‏آسکوربیک صورت گرفت. نتایج نشان دهنده تاثیر معنی‏ دار اتمسفر اصلاح شده 1 و 2 همراه یا بدون اسید‏آسکوربیک در میزان اسیدیته قابل تیتر و مواد جامد محلول و ترکیبات فنولی آریل‏های انار نسبت به شاهد بودند.