۱ | تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia)در تغذیه نشخوار کنندگان | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,صفری رشید,عشقی زاه حمید رضا | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2014 |
۲ | اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بز های سانن در دوره انتقال | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عیاسعلی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2014 |
۳ | ت ثیر تغذیه ای روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای به روش آزمایشگاهی | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عباسعلی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2015 |
۴ | بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عباسعلی | تحقیقات دام و طیور | 2015 |
۵ | اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده و هسته انار بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و فاکتور های التهابی خون بزهای سانن در پیرامون زایش | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عباسعلی | علوم دامی | 2016 |
۶ | اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | سید جواد حسینی واشان,سیداحسان غیاثی,حسین جهانبانی,عباس محمدی | تحقیقات تولیدات دامی | 2016 |
۷ | ارزیابی دانه و روغن شاهدانه بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ، و برخی فراسنجه های خونی درمرغ های تخم گذار بعد از پیک تولید | Seyyed Javad Hosseini-Vashan,Nazar Afzali,S.Ehsan Ghiasi,Malekaneh Mohammad | Poultry Science Journal | 2016 |
۸ | اثرجایگزینی منبع پروتئینی کنجاله سویا با کنجاله شاهدانه درجیره بعد از تولک بری مرغهای تخمگذار | سید جواد حسینی واشان,حسن بازدیدی,نظر افضلی,سیداحسان غیاثی,ملکانه محمد | تولیدات دامی | 2017 |
۹ | تثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه ای روده ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی | پژوهش های علوم دامی | 2017 |
۱۰ | Effects of Prosopis farcta fruit Hydroalcoholic Extract on Serum Concentrations of Glucose and Lipids in Insulin Resistance Model of Rats | Seyyed Homayoun Farhangfar,S.Ehsan Ghiasi | تحقیقات علوم پزشکی زاهدان - Zahedan Journal of Research in Medical Sciences | 2018 |
۱۱ | اثر تفاله هسته انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم بر عملکرد، صفات کیفی، کلسترول تخم مرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون و وضعیت ضداکسیدانی مرغهای تخمگذار | سید جواد حسینی واشان,طاهره غزنوی,نظر افضلی,سیداحسان غیاثی | علوم دامی | 2018 |
۱۲ | ارزیابی عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره آبی پوسته سبز دو رقم پسته کله قوچی و فندقی | سید جواد حسینی واشان,هادی یوسفی,سیداحسان غیاثی,محمد حسن نمائی | پژوهش های تولیدات دامی | 2018 |
۱۳ | اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا | سید جواد حسینی واشان,ستاره عابدی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی | تحقیقات تولیدات دامی | 2019 |
۱۴ | بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی | محسن مجتهدی,سیدمرتضی وقارسیدین,محمدحسن فتحی نسری,سیداحسان غیاثی | تولیدات دامی | 2019 |
۱۵ | تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2019 |
۱۶ | اثر منبع کاتیونی و اختلاف آنیون - کاتیون جیره گاو شیری در اوایل شیردهی بر قابلیت هضم شکمبهای، تولید گاز متان و جمعیت میکروبی شکمبه به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز رقابتی | سیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محمدباقر منتظرتربتی | میکروبیولوژی دامپزشکی | 2020 |
۱۷ | اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه¬های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی | سیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محمدباقر منتظرتربتی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2020 |
۱۸ | تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن ها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی | محسن مجتهدی,سیدمرتضی وقارسیدین,محمدحسن فتحی نسری,سیداحسان غیاثی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2020 |
۱۹ | اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه¬های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی | سید جواد حسینی واشان,تکتم وفائی فرد,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی | تحقیقات تولیدات دامی | 2020 |
۲۰ | بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی | پژوهش های تولیدات دامی | 2021 |