×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
Curriculum
Papers in Conferences
Papers in Journals
Thesis
Books
About Me
Books
Thesis
Articles
Courses
CV
Personal Website
Personal Card
Download Card
Close
Farid Moradinezhad
Professor
Faculty: Agriculture
Department: Horticultural Sciences
Degree: Ph.D
About Me
Books
Thesis
Articles
Courses
CV
Personal Website
Personal Card
Download Card
Close
Professor Farid Moradinezhad
Faculty: Agriculture - Department: Horticultural Sciences
Degree: Ph.D
|
Google Scholar
Scopus
ORCID
ISID
فرید مرادی نژاد
Papers in Journals
Showing
1-20
of
95
items.
1.
Azam Ranjbar,Amir Hossein Mohammadi,Aflatoxins control during pre and postharvest stages in commercial pistachio production,JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH,Vol. 102563,No. 111,pp. 102563-102563,2025,JCR،Scopus.
2.
Mehdi Jahani,Mohammad Hassan Sayyari Zohan,Mehdi Khayyat,Mohammad Reza Mirzaee,Effects of Shading Nets on Yield, Quality, and Aril Paleness in Pomegranate Cultivars,Erwerbs-Obstbau,Vol. 244,No. 67,pp. 1-12,2025,JCR،Scopus.
3.
zohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan Bayat,Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigma,Food Science and Nutrition,Vol. 10,No. 12,pp. 7417-7427,2024,ISI،JCR،Scopus.
4.
فرید مرادی نژاد,محسن لکزائیان تیمور,محبوبه ناصری،تاثیر روش خشک کردن برصفات کیفی و بار میکروبی میوه زرشک،فناوری و گیاهان دارویی ایران،مجلد 1،شماره 6،شماره صفحات 144-159،2025.
5.
Azam Ranjbar,Bahman Panahi,Roles of Micronutrients and Plant Growth Regulators on Abiotic Stresses Management of Pistachio Trees: A Review,Journal of Plant Growth Regulation,Vol. 9,No. 44,pp. 4931-4955,2025,ISI،JCR،Scopus.
6.
Atman Adiba,Rachid RAZOUK,Said EZRARI,Abdelmajid HADDIOUI,Anas HAMDANI,Hakim OUTGHOULIAST,Jamal CHARAFI,Exploring the Influence of Cultivar Types on Pomegranate Adaptation: A Comprehensive Study on Physiological, Vegetative, and Biochemical Traits,Agriculturae Conspectus Scientificus,Vol. 3,No. 89,pp. 243-253,2024,Scopus.
7.
mohamadreza saebi,ٍElham Ansarifar,Quality preservation and decay reduction of minimally processed seedless barberry fruit via postharvest ultrasonic treatment,Food Science and Nutrition,Vol. 12,No. 11,pp. 7816-7825,2023,ISI،JCR،Scopus.
8.
زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیات،تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)،زراعت و فناوری زعفران،مجلد 4،شماره 11،شماره صفحات 413-430،2024،isc.
9.
مهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژاد،اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد،پژوهش های میوه کاری،مجلد 1،شماره 5،شماره صفحات 16-28،2021.
10.
حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)،پژوهش های تولید گیاهی،مجلد 1،شماره 27،شماره صفحات 207-221،2020،isc.
11.
حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)،علوم باغبانی ایران،مجلد 1،شماره 51،شماره صفحات 80-90،2020،isc.
12.
محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد 1،شماره 8،شماره صفحات 1-9،2020،isc.
13.
محمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط،تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشک،تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،مجلد 6،شماره 35،شماره صفحات 1028-1043،2020،isc.
14.
محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیز،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد 3،شماره 12،شماره صفحات 373-388،2020،isc.
15.
محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوم،زراعت و فناوری زعفران،مجلد 7،شماره 2،شماره صفحات 139-154،2019،isc.
16.
فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو ( Prunus cerasus L. )،آب و خاک،مجلد 2،شماره 33،شماره صفحات 311-322،2019،isc.
17.
فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد 2،شماره 7،شماره صفحات 78-90،2019،isc.
18.
فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط،Pre-harvest bagging influences sunburn, cracking and quality of pomegranate fruits،JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH،مجلد 2،شماره 2،شماره صفحات 131-142،2019،isc.
19.
محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد 1،شماره 25،شماره صفحات 25-39،2019،isc.
20.
فرید مرادی نژاد,مریم درستکار,الهام انصاری فر،تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»،علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران،مجلد 16،شماره 92،شماره صفحات 177-189،2019،isc.
First
«
1
2
3
4
5
»
Last