مقالات در نشریات
- 1. mohamadreza saebi,ٍElham Ansarifar,Quality preservation and decay reduction of minimally processed seedless barberry fruit via postharvest ultrasonic treatment,Food Science and Nutrition,Vol. 12,No. 11,pp. 7816-7825,2023,ISI،JCR،Scopus.
- ۲. زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیات،تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۴،شماره ۱۱،شماره صفحات ۴۱۳-۴۳۰،۲۰۲۴،isc.
- ۳. مهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژاد،اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد،پژوهش های میوه کاری،مجلد ۱،شماره ۵،شماره صفحات ۱۶-۲۸،۲۰۲۱.
- ۴. محمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط،تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشک،تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،مجلد ۶،شماره ۳۵،شماره صفحات ۱۰۲۸-۱۰۴۳،۲۰۲۰،isc.
- ۵. محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۸،شماره صفحات ۱-۹،۲۰۲۰،isc.
- ۶. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)،علوم باغبانی ایران،مجلد ۱،شماره ۵۱،شماره صفحات ۸۰-۹۰،۲۰۲۰،isc.
- ۷. محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیز،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد ۳،شماره ۱۲،شماره صفحات ۳۷۳-۳۸۸،۲۰۲۰،isc.
- ۸. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)،پژوهش های تولید گیاهی،مجلد ۱،شماره ۲۷،شماره صفحات ۲۰۷-۲۲۱،۲۰۲۰،isc.
- ۹. فرید مرادی نژاد,مریم درستکار,الهام انصاری فر،تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»،علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران،مجلد ۱۶،شماره ۹۲،شماره صفحات ۱۷۷-۱۸۹،۲۰۱۹،isc.
- ۱۰. فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو ( Prunus cerasus L. )،آب و خاک،مجلد ۲،شماره ۳۳،شماره صفحات ۳۱۱-۳۲۲،۲۰۱۹،isc.
- ۱۱. فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط،Pre-harvest bagging influences sunburn, cracking and quality of pomegranate fruits،JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH،مجلد ۲،شماره ۲،شماره صفحات ۱۳۱-۱۴۲،۲۰۱۹،isc.
- ۱۲. فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد ۲،شماره ۷،شماره صفحات ۷۸-۹۰،۲۰۱۹،isc.
- ۱۳. فرید مرادی نژاد,علی کاظمی,مهدی خیاط,سید همایون فرهنگ فر،تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب،پژوهش های میوه کاری،مجلد ۱،شماره ۴،شماره صفحات ۶۰-۶۹،۲۰۱۹.
- ۱۴. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،تأثیر تنشهای خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L)،آب و خاک،مجلد ۳،شماره ۳۳،شماره صفحات ۴۵۱-۴۶۶،۲۰۱۹،isc.
- ۱۵. محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد ۱،شماره ۲۵،شماره صفحات ۲۵-۳۹،۲۰۱۹،isc.
- ۱۶. محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوم،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۷،شماره ۲،شماره صفحات ۱۳۹-۱۵۴،۲۰۱۹،isc.
- ۱۷. علی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,محمدعلی بهدانی,فرید مرادی نژاد،اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی کمپوست بر عملکرد و رنگیزه های فتوسنتزی زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۵،شماره ۲،شماره صفحات ۱۶۳-۱۷۹،۲۰۱۸،isc.
- ۱۸. علی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،تاثیر کود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیت های ثانویه زعفران،تغذیه گیاهان باغی،مجلد ۱،شماره ۱،شماره صفحات ۱۷-۲۸،۲۰۱۸.
- ۱۹. فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرشته صفی خانی,مهدی جهانی،اثر پیش تیمار متابی سولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه،علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران،مجلد ۱۵،شماره ۷۴،شماره صفحات ۱۸۱-۱۹۰،۲۰۱۸،isc.
- ۲۰. فرید مرادی نژاد,معصومه عبدالهی,محمدحسن سیاری زهان,حسن بیات،اثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه،علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران،مجلد ۸۱،شماره ۱۵،شماره صفحات ۲۳-۳۳،۲۰۱۸،isc.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۸۱ مورد.