×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
دروس
مقالات در همایش ها
مقالات در نشریات
پایاننامهها
کتابها
درباره من
کتاب ها
پایاننامه/رساله
مقالات
برنامه تدریس
رزومه
وب سایت شخصی
کارت پرسنلی
دانلود کارت
بستن
فرید مرادی نژاد
استاد
دانشکده: کشاورزی
گروه: باغبانی
مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی
درباره من
کتاب ها
پایاننامه/رساله
مقالات
برنامه تدریس
رزومه
وب سایت شخصی
کارت پرسنلی
دانلود کارت
بستن
استاد فرید مرادی نژاد
دانشکده: کشاورزی - گروه: باغبانی
مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی
|
Google Scholar
Scopus
Eprint
ORCID
علم سنجی
Farid Moradinezhad
مقالات در نشریات
نمایش
۱ تا ۲۰
مورد از کل
۹۵
مورد.
1.
Azam Ranjbar,Amir Hossein Mohammadi,Aflatoxins control during pre and postharvest stages in commercial pistachio production,JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH,Vol. 102563,No. 111,pp. 102563-102563,2025,JCR،Scopus.
2.
Mehdi Jahani,Mohammad Hassan Sayyari Zohan,Mehdi Khayyat,Mohammad Reza Mirzaee,Effects of Shading Nets on Yield, Quality, and Aril Paleness in Pomegranate Cultivars,Erwerbs-Obstbau,Vol. 244,No. 67,pp. 1-12,2025,JCR،Scopus.
3.
zohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan Bayat,Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigma,Food Science and Nutrition,Vol. 10,No. 12,pp. 7417-7427,2024,ISI،JCR،Scopus.
۴.
فرید مرادی نژاد,محسن لکزائیان تیمور,محبوبه ناصری،تاثیر روش خشک کردن برصفات کیفی و بار میکروبی میوه زرشک،فناوری و گیاهان دارویی ایران،مجلد 1،شماره 6،شماره صفحات 144-159،2025.
5.
Azam Ranjbar,Bahman Panahi,Roles of Micronutrients and Plant Growth Regulators on Abiotic Stresses Management of Pistachio Trees: A Review,Journal of Plant Growth Regulation,Vol. 9,No. 44,pp. 4931-4955,2025,ISI،JCR،Scopus.
6.
Atman Adiba,Rachid RAZOUK,Said EZRARI,Abdelmajid HADDIOUI,Anas HAMDANI,Hakim OUTGHOULIAST,Jamal CHARAFI,Exploring the Influence of Cultivar Types on Pomegranate Adaptation: A Comprehensive Study on Physiological, Vegetative, and Biochemical Traits,Agriculturae Conspectus Scientificus,Vol. 3,No. 89,pp. 243-253,2024,Scopus.
7.
mohamadreza saebi,ٍElham Ansarifar,Quality preservation and decay reduction of minimally processed seedless barberry fruit via postharvest ultrasonic treatment,Food Science and Nutrition,Vol. 12,No. 11,pp. 7816-7825,2023,ISI،JCR،Scopus.
۸.
زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیات،تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)،زراعت و فناوری زعفران،مجلد 4،شماره 11،شماره صفحات 413-430،2024،isc.
۹.
مهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژاد،اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد،پژوهش های میوه کاری،مجلد 1،شماره 5،شماره صفحات 16-28،2021.
۱۰.
حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)،پژوهش های تولید گیاهی،مجلد 1،شماره 27،شماره صفحات 207-221،2020،isc.
۱۱.
حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)،علوم باغبانی ایران،مجلد 1،شماره 51،شماره صفحات 80-90،2020،isc.
۱۲.
محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد 1،شماره 8،شماره صفحات 1-9،2020،isc.
۱۳.
محمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط،تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشک،تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،مجلد 6،شماره 35،شماره صفحات 1028-1043،2020،isc.
۱۴.
محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیز،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد 3،شماره 12،شماره صفحات 373-388،2020،isc.
۱۵.
محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوم،زراعت و فناوری زعفران،مجلد 7،شماره 2،شماره صفحات 139-154،2019،isc.
۱۶.
فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو ( Prunus cerasus L. )،آب و خاک،مجلد 2،شماره 33،شماره صفحات 311-322،2019،isc.
۱۷.
فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد 2،شماره 7،شماره صفحات 78-90،2019،isc.
۱۸.
فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط،Pre-harvest bagging influences sunburn, cracking and quality of pomegranate fruits،JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH،مجلد 2،شماره 2،شماره صفحات 131-142،2019،isc.
۱۹.
محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد 1،شماره 25،شماره صفحات 25-39،2019،isc.
۲۰.
فرید مرادی نژاد,مریم درستکار,الهام انصاری فر،تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»،علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران،مجلد 16،شماره 92،شماره صفحات 177-189،2019،isc.
اولین
«
1
2
3
4
5
»
آخرین