مقالات در نشریات
- 1. zohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan Bayat,Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigma,Food Science and Nutrition,Vol. 10,No. 12,pp. 7417-7427,2024,ISI،JCR،Scopus.
- 2. mohamadreza saebi,ٍElham Ansarifar,Quality preservation and decay reduction of minimally processed seedless barberry fruit via postharvest ultrasonic treatment,Food Science and Nutrition,Vol. 12,No. 11,pp. 7816-7825,2023,ISI،JCR،Scopus.
- ۳. زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیات،تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۴،شماره ۱۱،شماره صفحات ۴۱۳-۴۳۰،۲۰۲۴،isc.
- ۴. مهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژاد،اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد،پژوهش های میوه کاری،مجلد ۱،شماره ۵،شماره صفحات ۱۶-۲۸،۲۰۲۱.
- ۵. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)،پژوهش های تولید گیاهی،مجلد ۱،شماره ۲۷،شماره صفحات ۲۰۷-۲۲۱،۲۰۲۰،isc.
- ۶. محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیز،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد ۳،شماره ۱۲،شماره صفحات ۳۷۳-۳۸۸،۲۰۲۰،isc.
- ۷. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)،علوم باغبانی ایران،مجلد ۱،شماره ۵۱،شماره صفحات ۸۰-۹۰،۲۰۲۰،isc.
- ۸. محمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط،تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشک،تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،مجلد ۶،شماره ۳۵،شماره صفحات ۱۰۲۸-۱۰۴۳،۲۰۲۰،isc.
- ۹. محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۸،شماره صفحات ۱-۹،۲۰۲۰،isc.
- ۱۰. محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد ۱،شماره ۲۵،شماره صفحات ۲۵-۳۹،۲۰۱۹،isc.
- ۱۱. فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط،Pre-harvest bagging influences sunburn, cracking and quality of pomegranate fruits،JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH،مجلد ۲،شماره ۲،شماره صفحات ۱۳۱-۱۴۲،۲۰۱۹،isc.
- ۱۲. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،تأثیر تنشهای خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L)،آب و خاک،مجلد ۳،شماره ۳۳،شماره صفحات ۴۵۱-۴۶۶،۲۰۱۹،isc.
- ۱۳. فرید مرادی نژاد,مریم درستکار,الهام انصاری فر،تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»،علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران،مجلد ۱۶،شماره ۹۲،شماره صفحات ۱۷۷-۱۸۹،۲۰۱۹،isc.
- ۱۴. فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد ۲،شماره ۷،شماره صفحات ۷۸-۹۰،۲۰۱۹،isc.
- ۱۵. محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوم،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۷،شماره ۲،شماره صفحات ۱۳۹-۱۵۴،۲۰۱۹،isc.
- ۱۶. فرید مرادی نژاد,علی کاظمی,مهدی خیاط,سید همایون فرهنگ فر،تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب،پژوهش های میوه کاری،مجلد ۱،شماره ۴،شماره صفحات ۶۰-۶۹،۲۰۱۹.
- ۱۷. فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی،اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو ( Prunus cerasus L. )،آب و خاک،مجلد ۲،شماره ۳۳،شماره صفحات ۳۱۱-۳۲۲،۲۰۱۹،isc.
- ۱۸. علی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,محمدعلی بهدانی,فرید مرادی نژاد،اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی کمپوست بر عملکرد و رنگیزه های فتوسنتزی زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۵،شماره ۲،شماره صفحات ۱۶۳-۱۷۹،۲۰۱۸،isc.
- ۱۹. فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاط،اثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.)،تولیدات گیاهی،مجلد ۴۱،شماره ۳،شماره صفحات ۲۵-۳۶،۲۰۱۸،isc.
- ۲۰. علی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،تاثیر کود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیت های ثانویه زعفران،تغذیه گیاهان باغی،مجلد ۱،شماره ۱،شماره صفحات ۱۷-۲۸،۲۰۱۸.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۸۶ مورد.