مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigmazohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan BayatFood Science and Nutrition2024
۲Quality preservation and decay reduction of minimally processed seedless barberry fruit via postharvest ultrasonic treatmentmohamadreza saebi,ٍElham AnsarifarFood Science and Nutrition2023
۳تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیاتزراعت و فناوری زعفران2024
۴اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سردمهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژادپژوهش های میوه کاری2021
۵اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادپژوهش های تولید گیاهی2020
۶تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیزمحمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژادبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2020
۷تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادعلوم باغبانی ایران2020
۸تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشکمحمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاطتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2020
۹تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفرانمحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیپژوهش های زعفران2020
۱۰بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاداکو فیتو شیمی گیاهان دارویی2019
۱۱Pre-harvest bagging influences sunburn, cracking and quality of pomegranate fruitsفرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاطJOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH2019
۱۲تأثیر تنش‌های خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادآب و خاک2019
۱۳تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»فرید مرادی نژاد,مریم درستکار,الهام انصاری فرعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2019
۱۴تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتیاکو فیتو شیمی گیاهان دارویی2019
۱۵بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوممحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیزراعت و فناوری زعفران2019
۱۶تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عنابفرید مرادی نژاد,علی کاظمی,مهدی خیاط,سید همایون فرهنگ فرپژوهش های میوه کاری2019
۱۷اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو ( Prunus cerasus L. )فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتیآب و خاک2019
۱۸اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی کمپوست بر عملکرد و رنگیزه های فتوسنتزی زعفرانعلی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,محمدعلی بهدانی,فرید مرادی نژادپژوهش های زعفران2018
۱۹اثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.)فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاطتولیدات گیاهی2018
۲۰تاثیر کود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیت های ثانویه زعفرانعلی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیتغذیه گیاهان باغی2018
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۸۶ مورد.