مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Variability of responses to 1-methylcyclopropene by banana: influence of time of year at harvest and fruit position in the bunchMrgaret Sedgley,Andreas Klieber,Amanda AbleANNALS OF APPLIED BIOLOGY2008
۲EFFECT OF POTASSIUM NITRATE ON BREAKING BUD DORMANCY IN STRAWBERRY (FRAGARIA ANANASSA DUCH.) PLANTSMehdi Khayyat,,Journal of Plant Nutrition2010
۳Effect of pre-ripening chilling temperatures on ripening, shelf life and quality of bananas treated with 1-methylcyclopropeneMargaret Sedgley,Amanda J. AbleInternational Journal of Food Science and Technology2010
۴اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلهای زینتی پریوش و شقایقMehdi Khayyat,Alireza SamadzadehJournal of Plant Nutrition2012
۵Effects of NaCl stress on seed germination attributes of Perwinkle and Corn Poppy plantsMehdi Khayyat,Alireza SamadzadehPLANT BREEDING AND SEED SCIENCE2013
۶Combination effects of postharvest treatments and modified atmosphere packaging on shelf life and quality of Iranian pomegranate fruit cv. Sheshi-kabMehdi KhayyatInternational Journal of Postharvest Technology and Innovation2013
۷SEED GERMINATION OF BASIL AND CRESS UNDER NACL AND BORON STRESSMehdi Khayyat,Alireza SamadzadehJournal of Plant Nutrition2014
۸Effects of Intermittent Warming and Prestorage Treatments (Hot Water Salicylic Acid Calcium Chloride) on Postharvest Life of Pomegranate Fruit cv. Shishe-Kab during Long-Term Cold StorageMehdi KhayyatInternational Journal of Horticultural Science and Technology2014
۹Quality improvement and shelf life extension of fresh apricot fruit(prunus armeniaca cv. Shahroudi) using postharvest chemical treatments and packaging during cold storageMehdi JahaniInternational Journal of Horticultural Science and Technology2015
۱۰Quality improvment and shelf life extension of fresh apricot fruit(Prunus Armenica cv. Shahroudi)using postharvest chemical treatments and packaging during cold storageMehdi JahaniInternational Journal of Horticultural Science and Technology2016
۱۱Evaluation of allelopathic activity of 68 medicinal and wild plant species of Iran by Sandwich methodSomayeh Amini,Azizi Majid,Joharchi Mohammad RezaInternational Journal of Horticultural Science and Technology2016
۱۲Effect of nitric oxide on biochemical and antioxidant properties of pomegranate fruit cv. Shishe-kab during cold storageMehdi KhayyatInternational Journal of Horticultural Science and Technology2016
۱۳Physicochemical properties and nutritional value of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) fruit at different maturity and ripening stagesSohrab Mahmoodi,Mehdi KhayyatInternational Journal of Horticultural Science and Technology2016
۱۴بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش های خوراکی (ژل آلوئه ورا و پکتین) در انبار سردزهراسادات حسینی,فرید مرادی نژاد,وظیفه شناس محمد رضاعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2017
۱۵تاثیر محلول پاشی برگی نیترات کلسیم و کلرید کلسیم بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و کیفیت گیاه دارویی عنابفرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاطتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2017
۱۶Effect of Salicylic Acid and Calcium Nitrate Spraying on Qualitative Properties and Storability of Fresh Jujube Fruit (Ziziphus jujube Mill.)ZERAATGAR Hadi,DAVARYNEJAD Gholam Hossain,ABEDI BahramNotulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca2017
۱۷اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی کمپوست بر عملکرد و رنگیزه های فتوسنتزی زعفرانعلی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,محمدعلی بهدانی,فرید مرادی نژادپژوهش های زعفران2018
۱۸Changes in Anthocyanin and Fruit Quality Attributes of Barberry (Berberis vulgaris L.) Grown in Different Altitude During Growth and MaturationMehdi KhayyatThe Journal of Agricultural Sciences- Sri Lanka2018
۱۹Physiological and quality responses of Shishe-Kab pomegranates to short-term high CO2 treatment and modified atmosphere packagingMehdi KhayyatInternational Journal of Fruit Science2018
۲۰Effect of pre- and postharvest application of salicylic acid on quality attributes and decay of pomegranate fruit (cv. Shishe- Kab)Mehdi JahaniJournal of Applied Horticulture2018
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۸۱ مورد.