۱ | مقایسه ت ثیر دانه کتان و گلرنگ بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ و پاسخ تیتر آنتی بادی مرغان تخم گذار | سید جواد حسینی واشان,نظر افضلی,محمد ملکانه,محمدعلی ناصری,علی اله رسانی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2009 |
۲ | غنی سازی زرده تخم مرغ با اسیدهای چرب امگا-3 بلندزنجیر با استفاده از روغن ماهی کیلکا در جیره مرغ تخم گذار | سید جواد حسینی واشان,نظر افضلی,محمد ملکانه,محمدعلی ناصری,علی اله رسانی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2009 |
۳ | تعیین ترکیب اسیدهای چرب و شاخص های آتروژنسیتی و ترومبوژنسیتی گوشت و گاو در استان خراسان جنوبی | سید جواد حسینی واشان,ملکانه محمد,علی اله رسانی,عنانی سراب غلامرضا | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند | 2015 |
۴ | تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس و شاخص های آتروژنسیتی و ترومبوژنسیتی گوشت و چربی بطنی مرغ و روغن های خوراکی | سید جواد حسینی واشان,ملکانه محمد,علی اله رسانی | تحقیقات دام و طیور | 2015 |
۵ | تعیین ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس گوشت و دنبه گوسفندان بلوچی در استان خراسان جنوبی | سید جواد حسینی واشان,ملکانه محمد,علی اله رسانی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2016 |
۶ | تثیر بنتونیت نانوساختار پیلارد بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی چالشیافته با آفلاتوکسین | سید جواد حسینی واشان,حسن کیهانی یزدی,محسن مجتهدی,علی اله رسانی,نظر افضلی | علوم دامی ایران | 2018 |
۷ | بررسی و تعیین مقدار عناصر میکرو(منگنز،آهن و روی و عناصر سنگین(کبالت، کادمیوم و کروم موجود در خاک برخی مزارع چندساله زعفران استان خراسان جنوبی | محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان,علی اله رسانی,علیرضا نخعی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2015 |
۸ | بررسی میزان حذف کادمیوم از محلول های آبی به وسیله نانوکامپوزیت نیکل فریت با پوشش اکسید تیتانیوم | علی اله رسانی,محمد حسین صیادی,محمدرضا رضائی,حسین شکری | دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان | 2017 |
۹ | بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی عصاره آبی گلبرگ زعفران(Crocus sativus L.) و کاربرد آن در سنتز نانوذرات نقره | Ali Allahresani,Mohammad ali Nasseri | پژوهش های زعفران | 2017 |
۱۰ | بررسی اثر عصاره آبی گل راعی بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیائی خون جوجه های گوشتی | سید جواد حسینی واشان,حجت سراجی کوپکن,نظر افضلی,نمایی محمد حسن,علی اله رسانی | علوم دامی | 2015 |
۱۱ | ارزیابی عملکرد رشد، ریختشناسی ایلئوم، گوارش¬پذیری مواد مغذی و برخی از شاخصهای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی تغذیه شده با کنجاله زیتون | سید جواد حسینی واشان,سیده زهرا سروش,نظر افضلی,علی اله رسانی | نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | 2021 |
۱۲ | ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس کوهان گوشت شتر در شهرستان های بیرجند و نهبندان | سید جواد حسینی واشان,ملکانه محمد,علی اله رسانی | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند | 2013 |
۱۳ | اثرت جاذب آلومینوسیلیکاته نانو ساختار فرآوری شده فیزیکی بر عملکرد، وزن نسبی اجزاء لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی خونی جوجه گوشتی تحت چالش با آفلاتوکسین B.. | سید جواد حسینی واشان,حسن کیهانی یزدی,افضلی نظر,علی اله رسانی,محسن مجتهدی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2019 |
۱۴ | اثرات عصاره برگ و روغن زیتون بر عملکرد رشد، ریختشناسی ایلئوم و گوارش¬پذیری مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی | سید جواد حسینی واشان,سیده زهرا سروش,نظر افضلی,علی اله رسانی | پژوهش های تولیدات دامی | 2020 |
۱۵ | اثر سطوح مختلف آفلاتوکسین B1 بر طول روده، فرآسنجه های خونی و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی | امید فانی مکی,نظر افضلی,امیدی آرش,علی اله رسانی,مجتبی فروزان مهر | میکروبیولوژی دامپزشکی | 2013 |
۱۶ | اثر جیره های مختلف غذایی مرغهای تخم گذار بر شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ | هادی سریر,حسینی واشان سید جواد,نظر افضلی,علی اله رسانی,ملکانه محمد | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند | 2011 |
۱۷ | اثر جیره های مختلف غذایی مرغ های تخم گذار بر شاخص های آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ | سید جواد حسینی واشان,هادی سریر,نظر افضلی,محمد ملکانه,پیمان اسماعیلی نسب,علی اله رسانی | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند | 2011 |
۱۸ | اثر پودر مومیایی و عصاره علف هیضه بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و ریخت شناسی روده باریک جوجه گوشتی | سید جواد حسینی واشان,فائزه احمدزاده,نظر افضلی,علی اله رسانی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2021 |
۱۹ | ZrO2/SO42−/Cu as a Multifunctional, Durable, Efficient, and Heterogeneous Recoverable Inorgano‐Nanocatalyst for the Green Preparation of Quinolines | Mohammad ali Nasseri,,Ali Allahresani | ChemistrySelect | 2019 |
۲۰ | ZnFe2O4@SiO2@Tragacanth gum nanocomposite: synthesis and its application for the removal of methylene blue dye from aqueous solution | Ali Allahresani,Tahereh Etemadinia, | Polymer bulletin | 2019 |