۱ | اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) | حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات | پژوهش های زعفران | 2024 |
۲ | In Vitro and In Vivo Control of Alternaria alternata in Barberry (Berberis vulgaris) by Some Essential Oils | Mehdi Jahani,Mohmmad Hossein Aminifard | Erwerbs-Obstbau | 2022 |
۳ | اثر مصرف برخی منابع تغذیهای ارگانیک بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) تحت سطوح مختلف فراهمی آب | حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی نوکی,علی آذری نصرآباد | تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک | 2024 |
۴ | Investigating the antifungal effects of essential oils on Aspergillus sp. in strawberry (Fragaria ananassa Duchesne) fruit | Mohmmad Hossein Aminifard,elham adl,Mehdi Jahani | JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH | 2024 |
۵ | اثر مصرف تلفیقی مقادیر مختلف بیوچار و کاربرد خاکی گوگرد معمولی و محلولپاشی نانوگوگرد بر عملکرد و اجزاء عملکرد و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه (Satureja hortensis L.) | محمد حسین امینی فرد,وحید محمدزاده کاخکی,محمد بهزاد امیری | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2024 |
۶ | بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکهای گوجهفرنگی )virus wilt spotted Tomato )و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجهفرنگی در شرایط گلخانه | سیده عاطفه حسینی,نیلوفر حارث آبادی,محمد حسین امینی فرد | علوم باغبانی | 2023 |
۷ | Effects of Foliar Application of Selenium and Nano- Selenium on Growth, Flowering, and Antioxidant Activity of Pot Marigold (Calendula officinalis L.) Under Salinity Stress Conditions | Hasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi-Atajan | Communications in Soil Science and Plant Analysis | 2022 |
۸ | بررسی تأثیر سطوح مختلف کود گوسفندی و گوگرد بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) | محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات,حمیدرضا فلاحی | پژوهش های زعفران | 2025 |
۹ | بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) | محمد حسین امینی فرد,سجاد ندافان,حسن بیات,مهدی جهانی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2025 |
۱۰ | مطالعه اثر هورمون جیبرلیک اسید و کشت پُرتراکم بر مواد مؤثره و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی زعفران (Crocus sativus L. ) | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2024 |
۱۱ | مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) | حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حامد کاوه | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۲ | تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفران | محمد حسین امینی فرد | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۳ | بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران | محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات,حمیدرضا فلاحی | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۴ | تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L. | محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامی | پژوهش های زعفران | 2022 |
۱۵ | تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2022 |
۱۶ | پیامد کاربرد اسید فولویک و اسید آمینه بر برخی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک خیار سوپر دامینوس در شرایط کم آبیاری | محمد حسین امینی فرد,میثم نجفی,جسین آرویی | روابط خاک و گیاه | 2022 |
۱۷ | تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران | محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حمیدرضا فلاحی,حامد کاوه | پژوهش های زعفران | 2022 |
۱۸ | بررسی اثر اسید هیومیک و اسید آمینه به صورت کود آبیاری بر صفات رشدی خیار سوپر دامینوس تحت تنش خشکی | محمد حسین امینی فرد,میثم نجفی,حسین آرویی | آب و خاک | 2022 |
۱۹ | اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفران | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2021 |
۲۰ | تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) | حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فرد | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 2021 |