مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.)حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیاتپژوهش های زعفران2024
۲In Vitro and In Vivo Control of Alternaria alternata in Barberry (Berberis vulgaris) by Some Essential OilsMehdi Jahani,Mohmmad Hossein AminifardErwerbs-Obstbau2022
۳بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکهای گوجهفرنگی )virus wilt spotted Tomato )و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجهفرنگی در شرایط گلخانهسیده عاطفه حسینی,نیلوفر حارث آبادی,محمد حسین امینی فردعلوم باغبانی2023
۴Effects of Foliar Application of Selenium and Nano- Selenium on Growth, Flowering, and Antioxidant Activity of Pot Marigold (Calendula officinalis L.) Under Salinity Stress ConditionsHasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi-AtajanCommunications in Soil Science and Plant Analysis2022
۵تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفرانمحمد حسین امینی فردپژوهش های زعفران2023
۶مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.)حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حامد کاوهپژوهش های زعفران2023
۷تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفرانمحمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حمیدرضا فلاحی,حامد کاوهپژوهش های زعفران2022
۸پیامد کاربرد اسید فولویک و اسید آمینه بر برخی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک خیار سوپر دامینوس در شرایط کم آبیاریمحمد حسین امینی فرد,میثم نجفی,جسین آروییروابط خاک و گیاه2022
۹بررسی اثر اسید هیومیک و اسید آمینه به صورت کود آبیاری بر صفات رشدی خیار سوپر دامینوس تحت تنش خشکیمحمد حسین امینی فرد,میثم نجفی,حسین آروییآب و خاک2022
۱۰تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2022
۱۱تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L.محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامیپژوهش های زعفران2022
۱۲اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2021
۱۳تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فردنوآوری در علوم و فناوری غذایی2021
۱۴ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) در واکنش ‏به اسید فولویک و کود کامل (‏NPK‏)‏محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی خیاط,مهدی جهانیعلوم باغبانی ایران2020
۱۵تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشکمحمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاطتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2020
۱۶تأثیر کنسانتره کود مرغ بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)محمد حسین امینی فرد,زهره قلی زادهفناوری تولیدات گیاهی2020
۱۷بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید‏فولویک و کود دامی بر ویژگی های رشدی و عملکرد گل زعفران در سال اولمحمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,رحمان قزلپژوهش های زعفران2020
۱۸بررسی خصوصیات جوانه‌زنی بذر فلفل شیرین (Capsicum annuum) تحت تیمار شوری و خشکیمحمد حسین امینی فرد,حسن بیاتپژوهش های بذر ایران2020
۱۹بررسی تأثیر سطوح مختلف کود کامل NPK و اسید فولویک بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.)محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی جهانی,مهدی خیاطبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2020
۲۰تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفرانمحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیپژوهش های زعفران2020
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۹۳ مورد.