مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.)حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیاتپژوهش های زعفران2024
۲تأثیر کمپوست زباله شهری بر روند تغییرات برخی فلزات سنگین در گیاه و ارتباط آن با ویژگیهای رشدی زعفرانمحمد حسین امینی فردپژوهش های زعفران2023
۳Alleviating adverse effects of salt stress in pot marigold (Calendula officinalis L.) by foliar spray of silicon and nano-silicon under greenhouse and field conditionsHasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi-AtajanJOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH2023
۴بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکهای گوجهفرنگی )virus wilt spotted Tomato )و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجهفرنگی در شرایط گلخانهسیده عاطفه حسینی,نیلوفر حارث آبادی,محمد حسین امینی فردعلوم باغبانی2023
۵مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.)حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حامد کاوهپژوهش های زعفران2023
۶پیامد کاربرد اسید فولویک و اسید آمینه بر برخی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک خیار سوپر دامینوس در شرایط کم آبیاریمحمد حسین امینی فرد,میثم نجفی,جسین آروییروابط خاک و گیاه2022
۷تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L.محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامیپژوهش های زعفران2022
۸Effects of Foliar Application of Selenium and Nano- Selenium on Growth, Flowering, and Antioxidant Activity of Pot Marigold (Calendula officinalis L.) Under Salinity Stress ConditionsHasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi-AtajanCommunications in Soil Science and Plant Analysis2022
۹In Vitro and In Vivo Control of Alternaria alternata in Barberry (Berberis vulgaris) by Some Essential OilsMehdi Jahani,Mohmmad Hossein AminifardErwerbs-Obstbau2022
۱۰Bioactive Compounds and Quality Attributes of Fresh Seedless Barberry at Cold Storage as Influenced by Multiple Spraying of Calcium Nitrate and Potassium NitrateMehdi Khayyat,Mohmmad Hossein AminifardThe Journal of Agricultural Sciences- Sri Lanka2022
۱۱تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2022
۱۲The behavior of heavy metals in relation to their influence on the common bean (Phaseolus vulgaris) symbiosisHossein Hammami,M.P,Hasan Bayat,Mohmmad Hossein AminifardEnvironmental and Experimental Botany2022
۱۳Changes in biochemical and morphological characters of garden cress (Lepidium sativum L.) as affected by foliar application with casein amino acid and salicylic acid under greenhouse conditionsMohmmad Hossein Aminifard,Hasan BayatJournal of Plant Nutrition2022
۱۴تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفرانمحمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حمیدرضا فلاحی,حامد کاوهپژوهش های زعفران2022
۱۵بررسی اثر اسید هیومیک و اسید آمینه به صورت کود آبیاری بر صفات رشدی خیار سوپر دامینوس تحت تنش خشکیمحمد حسین امینی فرد,میثم نجفی,حسین آروییآب و خاک2022
۱۶SEED PRIMING WITH SELENIUM IMPROVES GROWTH, WATER RELATION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF POT MARIGOLD (Calendula officinalis L.) UNDER DROUGHT CONDITIONSHasan Bayat,Mohmmad Hossein AminifardActa Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus2021
۱۷Influence of foliar application of calcium nitrate and potassium nitrate on qualitative and quantitative traits of seedless barberry (Berberis vulgaris L.)Mehdi Khayyat,Mohmmad Hossein AminifardErwerbs-Obstbau2021
۱۸تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فردنوآوری در علوم و فناوری غذایی2021
۱۹Growth and yield of saffron (Crocus sativus L.) affected by different levels of fulvic acid and cow manure in the second growing seasonMohmmad Hossein Aminifard,Mohammad Behzad AmiriJOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH2021
۲۰اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2021
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۹۳ مورد.