Papers in Journals

#Paper TitleAuthorsJournalPublished At
 
1تأثیر تغذیه بیوچار معدنی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی و تخمیری‏ گوساله های ‏از ‏شیرگرفته هلشتاینحسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکریپژوهش در نشخوارکنندگان2023
2مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایرانسید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنینشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2024
3Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goatsSeyyed Homayoun FarhangfarIranian Journal of Applied Animal Science2023
4اثر دوره ی رشد بر ارزش غذایی دو گونه مرتعی بیلهر( Dorema aucheri Boss.) و کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff ) در مراتع ییلاقی دیشموک )استان کهگیلویه و بویراحمد(محمد ساغری,خدیجه کرمی بی زلیخائی,مسلم باشتنی,ذبیح الله محمدیپژوهش های آبخیزداری2014
5Tannase-producing bacteria isolated from the rumen of Fallow deer (Dama dama): Livestock potential feed additivesS.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamediزیست شناسی میکروارگانیسم ها2023
6اثر سطوح مختلف سرخارگل بر عملکرد، مصرف خوراک، متابولیت های خونی و پارامترهای سیستم ایمنی گوساله های شیریسید همایون فرهنگ فر,رضا گنجوی,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان,هادی سریرپژوهش های علوم دامی2022
7بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسیپژوهش های تولیدات دامی2021
8اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه‌ گوشتی در شرایط تنش گرماییسید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدینشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2021
9جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچیمسلم باشتنی,حسین حسن پور تقی آباد,محمد رضا اصغریپژوهشهای علوم دامی ایران2021
10تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گازسید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنیتولیدات دامی2021
11اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی در بره های پرواریسید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنیپژوهش های علوم دامی2021
12تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچیسید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنیپژوهشهای علوم دامی ایران2020
13اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیسسید همایون فرهنگ فر,محمدحسن حیدرزاده قرقوزار,مسلم باشتنی,علیرضا فروغی,فاطمه گنجیپژوهش های علوم دامی2019
14تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثیپژوهشهای علوم دامی ایران2019
15ر سطح و اندازه ذرات پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتیسید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنیتولیدات دامی2019
16ارزیابی شاخص تولید، راندمان انرژی و پروتئین، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلی‌ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولافسید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنیتحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک2019
17اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنیتحقیقات تولیدات دامی2018
18بررسی اثرات استفاده از افزودنی پروبیوتیک و پری بیوتیک در شیر بر شاخص های عملکردی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله های هلشتاینمسعود دیدارخواه,مسلم باشتنیپژوهش های تولیدات دامی2018
19تاثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش های نیتروژن دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنیسید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,فاطمه گنجیپژوهش های علوم دامی2018
20برآورد پارامترهای ژنتیکی برای صفت نسبت چربی به پروتئین شیر در گاوهای شیری ایرانسید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,محمد پناه مهشید,اقبال علیرضااصلاح و به نژادی دام2018
Showing 1-20 of 75 items.