Papers in Journals

#Paper TitleAuthorsJournalPublished At
 
1مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایرانسید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنینشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2024
2Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goatsSeyyed Homayoun FarhangfarIranian Journal of Applied Animal Science2023
3Tannase-producing bacteria isolated from the rumen of Fallow deer (Dama dama): Livestock potential feed additivesS.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamediزیست شناسی میکروارگانیسم ها2023
4تأثیر تغذیه بیوچار معدنی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی و تخمیری‏ گوساله های ‏از ‏شیرگرفته هلشتاینحسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکریپژوهش در نشخوارکنندگان2023
5اثر سطوح مختلف سرخارگل بر عملکرد، مصرف خوراک، متابولیت های خونی و پارامترهای سیستم ایمنی گوساله های شیریسید همایون فرهنگ فر,رضا گنجوی,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان,هادی سریرپژوهش های علوم دامی2022
6The potential of tannin degrading bacteria isolated from rumen of Iranian Urial ram as silage additivesS.Ehsan Ghiasi,Hossein MotamediBioresource Technology Reports2022
7بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسیپژوهش های تولیدات دامی2021
8جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچیمسلم باشتنی,حسین حسن پور تقی آباد,محمد رضا اصغریپژوهشهای علوم دامی ایران2021
9تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گازسید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنیتولیدات دامی2021
10اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی در بره های پرواریسید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنیپژوهش های علوم دامی2021
11اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه‌ گوشتی در شرایط تنش گرماییسید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدینشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2021
12تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچیسید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنیپژوهشهای علوم دامی ایران2020
13ارزیابی شاخص تولید، راندمان انرژی و پروتئین، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلی‌ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولافسید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنیتحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک2019
14Evaluation of nutritive value of wild almond seed (Amygdalus scoparia) and its effect on performance, milk fatty acid composition and antioxidant activity in lactating goatsSeyyed Homayoun FarhangfarJournal of Livestock Science and Technologies2019
15Grape seed oil supplementation in lamb diet: effect on meat oxidation stability and muscle fatty acidsSeyyed Homayoun Farhangfar,,Italian Journal of Animal Science2019
16اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیسسید همایون فرهنگ فر,محمدحسن حیدرزاده قرقوزار,مسلم باشتنی,علیرضا فروغی,فاطمه گنجیپژوهش های علوم دامی2019
17ر سطح و اندازه ذرات پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتیسید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنیتولیدات دامی2019
18تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثیپژوهشهای علوم دامی ایران2019
19برآورد پارامترهای ژنتیکی برای صفت نسبت چربی به پروتئین شیر در گاوهای شیری ایرانسید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,محمد پناه مهشید,اقبال علیرضااصلاح و به نژادی دام2018
20تاثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش های نیتروژن دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنیسید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,فاطمه گنجیپژوهش های علوم دامی2018
Showing 1-20 of 75 items.