مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia)در تغذیه نشخوار کنندگانسیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,صفری رشید,عشقی زاه حمید رضاپژوهشهای علوم دامی ایران2014
۲اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بز های سانن در دوره انتقالسیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عیاسعلیپژوهشهای علوم دامی ایران2014
۳ت ثیر تغذیه ای روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای به روش آزمایشگاهیسیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عباسعلیپژوهشهای علوم دامی ایران2015
۴بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراکسیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عباسعلیتحقیقات دام و طیور2015
۵اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده و هسته انار بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و فاکتور های التهابی خون بزهای سانن در پیرامون زایشسیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عباسعلیعلوم دامی2016
۶اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتیسید جواد حسینی واشان,سیداحسان غیاثی,حسین جهانبانی,عباس محمدیتحقیقات تولیدات دامی2016
۷ارزیابی دانه و روغن شاهدانه بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ، و برخی فراسنجه های خونی درمرغ های تخم گذار بعد از پیک تولیدSeyyed Javad Hosseini-Vashan,Nazar Afzali,S.Ehsan Ghiasi,Malekaneh MohammadPoultry Science Journal2016
۸اثرجایگزینی منبع پروتئینی کنجاله سویا با کنجاله شاهدانه درجیره بعد از تولک بری مرغهای تخمگذارسید جواد حسینی واشان,حسن بازدیدی,نظر افضلی,سیداحسان غیاثی,ملکانه محمدتولیدات دامی2017
۹تثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه ای روده ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثیپژوهش های علوم دامی2017
۱۰Effects of Prosopis farcta fruit Hydroalcoholic Extract on Serum Concentrations of Glucose and Lipids in Insulin Resistance Model of RatsSeyyed Homayoun Farhangfar,S.Ehsan Ghiasiتحقیقات علوم پزشکی زاهدان - Zahedan Journal of Research in Medical Sciences2018
۱۱اثر تفاله هسته انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم بر عملکرد، صفات کیفی، کلسترول تخم مرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون و وضعیت ضداکسیدانی مرغهای تخمگذارسید جواد حسینی واشان,طاهره غزنوی,نظر افضلی,سیداحسان غیاثیعلوم دامی2018
۱۲ارزیابی عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره آبی پوسته سبز دو رقم پسته کله قوچی و فندقیسید جواد حسینی واشان,هادی یوسفی,سیداحسان غیاثی,محمد حسن نمائیپژوهش های تولیدات دامی2018
۱۳اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزاسید جواد حسینی واشان,ستاره عابدی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثیتحقیقات تولیدات دامی2019
۱۴بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنیمحسن مجتهدی,سیدمرتضی وقارسیدین,محمدحسن فتحی نسری,سیداحسان غیاثیتولیدات دامی2019
۱۵تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثیپژوهشهای علوم دامی ایران2019
۱۶اثر منبع کاتیونی و اختلاف آنیون - کاتیون جیره گاو شیری در اوایل شیردهی بر قابلیت هضم شکمبه‌ای، تولید گاز متان و جمعیت میکروبی شکمبه به روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز رقابتیسیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محمدباقر منتظرتربتیمیکروبیولوژی دامپزشکی2020
۱۷اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه¬های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنیسیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محمدباقر منتظرتربتیپژوهشهای علوم دامی ایران2020
۱۸تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن ها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنیمحسن مجتهدی,سیدمرتضی وقارسیدین,محمدحسن فتحی نسری,سیداحسان غیاثیپژوهشهای علوم دامی ایران2020
۱۹اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه¬های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه گوشتی تحت تنش گرماییسید جواد حسینی واشان,تکتم وفائی فرد,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثیتحقیقات تولیدات دامی2020
۲۰بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسیپژوهش های تولیدات دامی2021
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۲ مورد.