۱ | Regulation of Nutritional Metabolism in Transition Dairy Goats: Energy Balance, Liver Activity, and Insulin Resistance in Response to Berberine Supplementation | Seyyed Homayoun Farhangfar,Mohammad Hassan Fathi Nasri,S.Ehsan Ghiasi,EINAR Vargas-Bello-Pérez | ANIMALS | 2021 |
۲ | The potential of tannin degrading bacteria isolated from rumen of Iranian Urial ram as silage additives | S.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamedi | Bioresource Technology Reports | 2022 |
۳ | Berberine supplementation modulates the somatotropic axis and ameliorates glucose tolerance in dairy goats during late gestation and early lactation | Seyyed Homayoun Farhangfar,Mohammad Hassan Fathi Nasri,S.Ehsan Ghiasi,Einar Vargas‑Bello‑Pérez | BMC Veterinary Research | 2022 |
۴ | Pre- and post-partum berberine supplementation in dairy goats as a novel strategy to mitigate oxidative stress and inflammation | Seyyed Homayoun Farhangfar,Mohammad Hassan Fathi Nasri,S.Ehsan Ghiasi,Einar Vargas-Bello-Pérez | Frontiers in Veterinary Science | 2021 |
۵ | ارزیابی دانه و روغن شاهدانه بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ، و برخی فراسنجه های خونی درمرغ های تخم گذار بعد از پیک تولید | Seyyed Javad Hosseini-Vashan,Nazar Afzali,S.Ehsan Ghiasi,Malekaneh Mohammad | Poultry Science Journal | 2016 |
۶ | Effects of wheat bran replacement with pomegranate seed pulp on rumen fermentation, gas production, methanogen and protozoa populations of camel and goat rumen using competitive PCR technique: An in vitro study | S.Ehsan Ghiasi,Ramin | Veterinary Medicine and Science | 2023 |
۷ | The Impact of Dietary Berberine Supplementation during the Transition Period on Blood Parameters, Antioxidant Indicators and Fatty Acids Profile in Colostrum and Milk of Dairy Goats | Seyyed Homayoun Farhangfar,Mohammad Hassan Fathi Nasri,S.Ehsan Ghiasi,EINAR VARGAS BELLO PEREZ | VETERINARY SCIENCES | 2022 |
۸ | اثرات استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجههای خونی و آنتی اکسیدانی بزهای ماده سانن | سیداحسان غیاثی,سید جواد حسینی واشان,محسن مجتهدی,فاطمه سادات ثالثی | پژوهش در نشخوارکنندگان | 2021 |
۹ | ارزیابی عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره آبی پوسته سبز دو رقم پسته کله قوچی و فندقی | سید جواد حسینی واشان,هادی یوسفی,سیداحسان غیاثی,محمد حسن نمائی | پژوهش های تولیدات دامی | 2018 |
۱۰ | بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی | پژوهش های تولیدات دامی | 2021 |
۱۱ | تثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه ای روده ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی | پژوهش های علوم دامی | 2017 |
۱۲ | تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن ها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی | محسن مجتهدی,سیدمرتضی وقارسیدین,محمدحسن فتحی نسری,سیداحسان غیاثی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2020 |
۱۳ | اثر تغذیه روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فیزیولوژی و متابولیسم بز های سانن در دوره انتقال | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عیاسعلی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2014 |
۱۴ | تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2019 |
۱۵ | اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه¬های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی | سیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محمدباقر منتظرتربتی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2020 |
۱۶ | تأثیر سطوح مختلف پلت چسبان و ضایعات کشتارگاهی طیور بر عملکرد، کیفیت لاشه و فراسنجههای سرمی جوجه های گوشتی | سیداحسان غیاثی,حسن رضا چوپانی,سید جواد حسینی واشان,محسن مجتهدی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2023 |
۱۷ | ت ثیر تغذیه ای روغن سویای اکسید شده در تقابل با نقش آنتی اکسیدانی هسته انار بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای به روش آزمایشگاهی | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,ناصریان عباسعلی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2015 |
۱۸ | تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia)در تغذیه نشخوار کنندگان | سیداحسان غیاثی,ولی زاده رضا,صفری رشید,عشقی زاه حمید رضا | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2014 |
۱۹ | اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا | سید جواد حسینی واشان,ستاره عابدی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی | تحقیقات تولیدات دامی | 2019 |
۲۰ | اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه¬های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی | سید جواد حسینی واشان,تکتم وفائی فرد,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی | تحقیقات تولیدات دامی | 2020 |