راهبردها، روشها و اصول  تدریس

راهبردها، روشها و اصول تدریس

شابک : 978--622-6582-0-07-0
تدریس، فرآیندی اجتماعی پیچیده که درآن افراد مختلف درگیر می شوند، معلم در برخورد با موقعیت ها و مواجهه مؤثر با پویایی های تدریس، نیازمند آن است که این فرآیند را از منظری حرفه ایی و فکورانه مورد توجه قرار دهد. باید اذعان نمود برای تدریس کارآمد، فرمول و قاعده خاصی وجود ندارد، لیکن همواره امکانی برای تدریس بهتر معلم وجود دارد. معلم می تواند فراتر از تجربه فردی با ارتقای دانش نظری تدریس و تأمل در اقدامات، کیفیت تدریس خود را افزایش دهد. دانش نظری، بیش از کار عملی و اتکای صرف تجربه به نتیجه می‌رسد، زمانی که قلمرو مفاهیم و دانش دگرگون شود، واقعیت نمی‌تواند در برابر آن دوام آورد و تدریس از این قاعده جدا نیست. در جهت توسعه و تعمیق دانش نظری تدریس و برخورد مؤثر معلم با موقعیت های متنوع، کتاب حاضر در 8 فصل نگارش یافته است که تحولات گسترده محیطی در پرتو فناوری-های نوین، تغییر مفاهیم یادگیری، یادگیرنده ومعلم، لزوم توسعه حرفه ای معلم، راهبردهای تدریس، انواع روش‌ها و نیز آموزش و یا یادگیری الکترونیکی و اصول تدریس، از اهم مباحث است. پیوند مباحث تحولات حوزه یادگیری و تدریس، راهبردها، روش ها و اصول تدریس، انسجامی را به تصویر کشیده است که مشخصه دانش نظری تدریسِ تأثیرگذار است. با تأکید بر اینکه دانش در حین عمل و با تأمل و تفکر را در عمل معلم خلق می شود و معنا می یابد که فهم و آگاهی درباره عمل و اقدام فکورانه معلم در موقعیت ها، کنش مؤثر وی را ارتقا خواهد داد. امید که مباحث کتاب، در این جهت کمک کننده باشد.