Papers in Journals

#Paper TitleAuthorsJournalPublished At
 
1بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیق‌شده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی.سیدمحمد حسینی,زهرا تهامیزیست شناسی جانوری2023
2تاثیر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی دارچین، نعناع و فلفل در دوره آغازین رشد، بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامیJournal of Animal Environment-محیط زیست جانوری2021
3بررسی تاثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه های خونی و ویزگیهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,امین ولی زاده قلعه بیکتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2021
4تاثیر عصاره الکلی آویشن بر کاهش اثرات آفلاتوکسین و اکراتوکسین در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,حسن نظری زاده,جواد پوررضاپژوهش های تولیدات دامی2021
5اثر عصاره گیاه چای ترش بر سامانه ایمنی، وضعیت پاد اکسیدانی پلاسما، تعادل اکسیدانی و فراسنجه های عملکردی و بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار مسنسید همایون فرهنگ فر,شهین ثابت سروستانی,سیدمحمد حسینیپژوهشهای علوم دامی ایران2020
6اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,یعغوب فر اکبرنشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2020
7تأثیر پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,اکبر یعقوبفرتولیدات دامی2019
8اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنیتحقیقات تولیدات دامی2018
9اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های خون و فعالیت آنزیمی در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,تهامی زهرا,مصیب شلاییپژوهشهای علوم دامی ایران2018
10اثر استفاده از مخلوط عصاره های گیاهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، چربی های خون، فعالیت آنزیم ها و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,مصیب شلاییپژوهشهای علوم دامی ایران2017
11تحلیل لجستیک برخی عوامل موثر بر بهره وری اقتصادی مرغداری های گوشتی استان خراسان جنوبیسید همایون فرهنگ فر,امین ابراهیم آبادی,سیدمحمد حسینیتحقیقات دام و طیور2017
12اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخمگذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییدامپزشکی ایران2017
13اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فرپژوهش های زعفران2017
14اثر سطوح مختلف بذر خرفه (Portulaca oleracea) بر عملکرد و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییپژوهش های تولیدات دامی2016
15بررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار تغذیه شده با مکمل آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیکسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییتحقیقات تولیدات دامی2016
16اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فرپژوهش های زعفران2016
17اثر بذر گیاه ماریتیغال بر برخی خصوصیات تخم مرغ، چربی های زرده ی تخم مرغ، متابولیت های سرم، مینرال های پلاسما و فعالیت آنزیم های کبدی سرم خون در مرغان تخم گذارمصیب شلایی,سیدمحمد حسینیدامپزشکی ایران2015
18اثر سطوح پودر ضایعات عناب بر صفات عملکردی،چربی بطنی، لیپیدهای خونی و فعالیت آنزیم های کبدی جوجه های گوشتیسید جواد حسینی واشان,اکبر صبورقله زو,نظر افضلی,سیدمحمد حسینیعلوم دامی2015
19اثر افزودن سطوح مختلف دانه های خارمریم و خرفه به جیر غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم مرغ در مرغهای تخمگذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییپژوهش های علوم دامی2015
20بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خار مریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییعلوم دامی2015
Showing 1-20 of 61 items.