۱ | اثر بذر گیاه ماریتیغال بر برخی خصوصیات تخم مرغ، چربی های زرده ی تخم مرغ، متابولیت های سرم، مینرال های پلاسما و فعالیت آنزیم های کبدی سرم خون در مرغان تخم گذار | مصیب شلایی,سیدمحمد حسینی | دامپزشکی ایران | 2015 |
۲ | برآورد وراثت پذیری وارزیابی تغییرات ژنتیکی ناشی از انتخاب برای صفت وزن هشت هفتگی در مرغان بومی خراسان رضوی | مریم لاخی,سید همایون فرهنگ فر,سیدمحمد حسینی,نویدی زاده محمدابراهیم | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2013 |
۳ | ارزیابی تغییرات ژنتیکی ناشی از انتخاب برای صفت وزن 8 هفتگی در مرغان بومی خراسان رضوی | مریم لاخی,سید همایون فرهنگ فر,سیدمحمد حسینی,محمدابراهیم نویدی زاده | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2013 |
۴ | اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی و فعالیت آنزیمی سرم خون جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,نورمحمدی روح الله,معصومه وکیلی ازغندی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2013 |
۵ | اثر عصاره آبی پونه و گلبرگ زعفران بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجه گوشتی | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سیدحسن حسینیان بیلندی | پژوهش های زعفران | 2015 |
۶ | اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فر | پژوهش های زعفران | 2017 |
۷ | اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فر | پژوهش های زعفران | 2015 |
۸ | اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فر | پژوهش های زعفران | 2016 |
۹ | بررسی ویژگی های آماری برخی توابع غیر خطی در توصیف منحنی تخمگذاری | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,حسین نعیمی پوریونسی,حسن پور م,خداپرست ح | تحقیقات دام و طیور | 2013 |
۱۰ | اثر افزودن سطوح مختلف دانه های خارمریم و خرفه به جیر غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم مرغ در مرغهای تخمگذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | پژوهش های علوم دامی | 2015 |
۱۱ | اثر سطوح مختلف بذر خرفه (Portulaca oleracea) بر عملکرد و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | پژوهش های تولیدات دامی | 2016 |
۱۲ | تاثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخمگذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات تولیدات دامی | 2014 |
۱۳ | بررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار تغذیه شده با مکمل آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات تولیدات دامی | 2016 |
۱۴ | اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخص های کیفی تخم مرغ در مرغهای تخم گذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات دام و طیور | 2013 |
۱۵ | اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخمگذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | دامپزشکی ایران | 2017 |
۱۶ | اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی در مرغ های تخم گذار تجاری | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2014 |
۱۷ | بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خار مریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | علوم دامی | 2015 |
۱۸ | بررسی عملکرد تولیدی و ریخت شناسی روده باریک جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک در شرایط گرمسیری | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | پژوهش های تولیدات دامی | 2014 |
۱۹ | بررسی خصوصیات استخوان درشت نی و pH دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های آنتی بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات دام و طیور | 2014 |
۲۰ | اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,محسن آملی,مدرسی سیدجلال | تحقیقات تولیدات دامی | 2014 |