۱ | بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیقشده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی. | سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی | زیست شناسی جانوری | 2023 |
۲ | تاثیر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی دارچین، نعناع و فلفل در دوره آغازین رشد، بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی | Journal of Animal Environment-محیط زیست جانوری | 2021 |
۳ | بررسی تاثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه های خونی و ویزگیهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,امین ولی زاده قلعه بیک | تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران | 2021 |
۴ | تاثیر عصاره الکلی آویشن بر کاهش اثرات آفلاتوکسین و اکراتوکسین در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,حسن نظری زاده,جواد پوررضا | پژوهش های تولیدات دامی | 2021 |
۵ | اثر عصاره گیاه چای ترش بر سامانه ایمنی، وضعیت پاد اکسیدانی پلاسما، تعادل اکسیدانی و فراسنجه های عملکردی و بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار مسن | سید همایون فرهنگ فر,شهین ثابت سروستانی,سیدمحمد حسینی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2020 |
۶ | اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,یعغوب فر اکبر | نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | 2020 |
۷ | تأثیر پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,اکبر یعقوبفر | تولیدات دامی | 2019 |
۸ | اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی | تحقیقات تولیدات دامی | 2018 |
۹ | اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های خون و فعالیت آنزیمی در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,تهامی زهرا,مصیب شلایی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2018 |
۱۰ | اثر استفاده از مخلوط عصاره های گیاهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، چربی های خون، فعالیت آنزیم ها و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,مصیب شلایی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2017 |
۱۱ | تحلیل لجستیک برخی عوامل موثر بر بهره وری اقتصادی مرغداری های گوشتی استان خراسان جنوبی | سید همایون فرهنگ فر,امین ابراهیم آبادی,سیدمحمد حسینی | تحقیقات دام و طیور | 2017 |
۱۲ | اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخمگذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | دامپزشکی ایران | 2017 |
۱۳ | اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فر | پژوهش های زعفران | 2017 |
۱۴ | اثر سطوح مختلف بذر خرفه (Portulaca oleracea) بر عملکرد و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | پژوهش های تولیدات دامی | 2016 |
۱۵ | بررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار تغذیه شده با مکمل آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات تولیدات دامی | 2016 |
۱۶ | اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فر | پژوهش های زعفران | 2016 |
۱۷ | اثر بذر گیاه ماریتیغال بر برخی خصوصیات تخم مرغ، چربی های زرده ی تخم مرغ، متابولیت های سرم، مینرال های پلاسما و فعالیت آنزیم های کبدی سرم خون در مرغان تخم گذار | مصیب شلایی,سیدمحمد حسینی | دامپزشکی ایران | 2015 |
۱۸ | اثر سطوح پودر ضایعات عناب بر صفات عملکردی،چربی بطنی، لیپیدهای خونی و فعالیت آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی | سید جواد حسینی واشان,اکبر صبورقله زو,نظر افضلی,سیدمحمد حسینی | علوم دامی | 2015 |
۱۹ | اثر افزودن سطوح مختلف دانه های خارمریم و خرفه به جیر غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم مرغ در مرغهای تخمگذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | پژوهش های علوم دامی | 2015 |
۲۰ | بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خار مریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | علوم دامی | 2015 |