مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیق‌شده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی.سیدمحمد حسینی,زهرا تهامیزیست شناسی جانوری2023
۲تاثیر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی دارچین، نعناع و فلفل در دوره آغازین رشد، بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامیJournal of Animal Environment-محیط زیست جانوری2021
۳بررسی تاثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه های خونی و ویزگیهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,امین ولی زاده قلعه بیکتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2021
۴تاثیر عصاره الکلی آویشن بر کاهش اثرات آفلاتوکسین و اکراتوکسین در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,حسن نظری زاده,جواد پوررضاپژوهش های تولیدات دامی2021
۵اثر عصاره گیاه چای ترش بر سامانه ایمنی، وضعیت پاد اکسیدانی پلاسما، تعادل اکسیدانی و فراسنجه های عملکردی و بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار مسنسید همایون فرهنگ فر,شهین ثابت سروستانی,سیدمحمد حسینیپژوهشهای علوم دامی ایران2020
۶اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,یعغوب فر اکبرنشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2020
۷تأثیر پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,اکبر یعقوبفرتولیدات دامی2019
۸اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنیتحقیقات تولیدات دامی2018
۹اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های خون و فعالیت آنزیمی در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,تهامی زهرا,مصیب شلاییپژوهشهای علوم دامی ایران2018
۱۰اثر استفاده از مخلوط عصاره های گیاهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، چربی های خون، فعالیت آنزیم ها و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,مصیب شلاییپژوهشهای علوم دامی ایران2017
۱۱تحلیل لجستیک برخی عوامل موثر بر بهره وری اقتصادی مرغداری های گوشتی استان خراسان جنوبیسید همایون فرهنگ فر,امین ابراهیم آبادی,سیدمحمد حسینیتحقیقات دام و طیور2017
۱۲اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخمگذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییدامپزشکی ایران2017
۱۳اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فرپژوهش های زعفران2017
۱۴اثر سطوح مختلف بذر خرفه (Portulaca oleracea) بر عملکرد و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییپژوهش های تولیدات دامی2016
۱۵بررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار تغذیه شده با مکمل آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیکسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییتحقیقات تولیدات دامی2016
۱۶اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فرپژوهش های زعفران2016
۱۷اثر بذر گیاه ماریتیغال بر برخی خصوصیات تخم مرغ، چربی های زرده ی تخم مرغ، متابولیت های سرم، مینرال های پلاسما و فعالیت آنزیم های کبدی سرم خون در مرغان تخم گذارمصیب شلایی,سیدمحمد حسینیدامپزشکی ایران2015
۱۸اثر سطوح پودر ضایعات عناب بر صفات عملکردی،چربی بطنی، لیپیدهای خونی و فعالیت آنزیم های کبدی جوجه های گوشتیسید جواد حسینی واشان,اکبر صبورقله زو,نظر افضلی,سیدمحمد حسینیعلوم دامی2015
۱۹اثر افزودن سطوح مختلف دانه های خارمریم و خرفه به جیر غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم مرغ در مرغهای تخمگذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییپژوهش های علوم دامی2015
۲۰بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خار مریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییعلوم دامی2015
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۶۱ مورد.