مقالات در همایش ها
- ۱. حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری,علی خطیبی بردسیری،بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف بیوچار معدنی بر برخی از پارامترهای بیومتریک گوساله های از شیرگرفته هلشتاین،ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات ۰-۰،کرمان،۲۰۲۲ ۱۰ ۱۹.
- ۲. حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری,علی خطیبی بردسیری،تأثیر تغذیه سطوح مختلف بیوچار معدنی بر برخی از پارامترهای بیومتریک گوساله¬های شیرخوار هلشتاین،ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات ۰-۰،کرمان،۲۰۲۲ ۱۰ ۱۹.
- ۳. سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پوریونسی,مهتاب عزیزی,مسلم باشتنی،مقایسه پیش بینی منحنی درصد چربی شیر گاوهای شیری ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و برخی توابع ریاضی،ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات ۰-۰،کرمان،۲۰۲۲ ۱۰ ۱۹.
- ۴. حسین نعیمی پوریونسی,مهتاب عزیزی,سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی،مقایسه شبکه مصنوعی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایران،نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران،شماره صفحات ۰-۰،ساری،۲۰۲۱ ۰۹ ۱۵.
- ۵. سیداحسان غیاثی,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پوریونسی،بررسی اثر روغنهای بنه و زیتون بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سانن،نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران،شماره صفحات ۰-۰،ساری،۲۰۲۱ ۰۹ ۱۵.
- ۶. سیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی,یدالله قیصری،تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی،اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور،شماره صفحات ۰-۰،بیرجند،۲۰۲۱ ۰۶ ۰۹.
- ۷. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر تغذیه روغن های بنه و زیتون بر وضعیت آنتی اکسیدانی خون بزهای شیرده سانن،اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور،شماره صفحات ۰-۰،بیرجند،۲۰۲۱ ۰۶ ۰۹.
- ۸. سیداحسان غیاثی,حامد ایران خواه,مسلم باشتنی,مسعود دیدارخواه،تعیین و مقایسه ترکیبات شیمیایی بخشهای مختلف میوه خربزه و طالبی به عنوان محصول فرعی در تغذیه دام،اولین همایش ملی یافته های پژوهشی علوم دامی،شماره صفحات ۰-۰،ارومیه،۲۰۲۱ ۰۴ ۱۳.
- ۹. سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی،پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از شبکه عصبی،اولین همایش ملی یافته های پژوهشی علوم دامی،شماره صفحات ۰-۰،ارومیه،۲۰۲۱ ۰۴ ۱۳.
- ۱۰. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,سیدمرتضی وقارسیدین،بررسی فراسنجه های تولید گاز در میوه،پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات ۰-۰،کرمان،۲۰۱۹ ۱۰ ۱۶.
- ۱۱. سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی،تعیین ترکیب شیمیایی و ترکیبات فنلی علوفه کینوآ،پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات ۰-۰،کرمان،۲۰۱۹ ۱۰ ۱۶.
- ۱۲. سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی،مقایسه ارزش غذایی علوفه کینوا با یونجه خشک،پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات ۰-۰،کرمان،۲۰۱۹ ۱۰ ۱۶.
- ۱۳. معصومه تکلوزاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,دادور پوریا،تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر قابلیت هضم ظاهری خوراک در بزهای شیرده،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،۲۰۱۸ ۰۸ ۲۸.
- ۱۴. معصومه تکلوزاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,دادور پوریا،تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر ترکیب شیر و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در بزهای شیرده،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،۲۰۱۸ ۰۸ ۲۸.
- ۱۵. آرزو عباسی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر،بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و پساب ملاس،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،۲۰۱۸ ۰۸ ۲۸.
- ۱۶. فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر تغذیه روغن های بنه و زیتون بر برخی از فراسنجه های خونی بزهای شیرده سانن،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،۲۰۱۸ ۰۸ ۲۸.
- ۱۷. سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی،اثر افزودن پوسته برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،۲۰۱۸ ۰۴ ۱۱.
- ۱۸. فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر استفاده از سطوح مختلف میوه بنه بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای بزهای شیرده سانن،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،۲۰۱۸ ۰۴ ۱۱.
- ۱۹. ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود,فاطمه گنجی،تاثیر عمل آوری با اوره بر تجزیه پذیری پروتئین خام گیاه مرتعی مستار با استفاده از روش کیسه نایلونی،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،۲۰۱۸ ۰۴ ۱۱.
- ۲۰. فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر استفاده از سطوح مختلف میوه بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی بزهای شیرده سانن،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،۲۰۱۸ ۰۴ ۱۱.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۱۱۰ مورد.