مقالات در نشریات
- ۱. حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی,فروغی علیرضا,مهری حاجی شمسائی,سید همایون فرهنگ فر،اثر شکل فیزیکی جیره های کاملا مخلوط بر برخی خصوصیات تخمیر شکمبه، تولیدو ترکیبات شیرگاوهای شیرده نژاد براون سوئیس،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۲۱،شماره ۲،شماره صفحات ۹۱-۱۰۳،۲۰۱۱،isc.
- ۲. حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری،تأثیر استفاده از بیوچار معدنی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه های گوساله های شیرخوار هلشتاین،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۴۳،شماره ۳۷،شماره صفحات ۴۵-۵۶،۲۰۲۴،isc.
- ۳. حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری،تأثیر تغذیه بیوچار معدنی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی و تخمیری گوساله های از شیرگرفته هلشتاین،پژوهش در نشخوارکنندگان،مجلد ۴،شماره ۱۰،شماره صفحات ۱۲۱-۱۳۶،۲۰۲۳،isc.
- ۴. سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی،مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۴۱،شماره ۳۶،شماره صفحات ۱۳۳-۱۴۲،۲۰۲۴،isc.
- 5. Seyyed Homayoun Farhangfar,Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goats,Iranian Journal of Applied Animal Science,Vol. 4,No. 13,pp. 731-742,2023,isc،Scopus.
- ۶. مسلم باشتنی,احمد داوطلب زرقی,عباسعلی ناصریان,مهرداد مهری،بررسی مقادیر باقیمانده عناصر سنگین سرب، کادمیوم، کروم، آرسنیک و نیکل در شیر و بافت های بدن گاوهای شیری هلشتاین،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۴،شماره ۱۵،شماره صفحات ۴۸۹-۵۰۱،۲۰۲۴،isc.
- ۷. محمد ساغری,خدیجه کرمی بی زلیخائی,مسلم باشتنی,ذبیح الله محمدی،اثر دوره ی رشد بر ارزش غذایی دو گونه مرتعی بیلهر( Dorema aucheri Boss.) و کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff ) در مراتع ییلاقی دیشموک )استان کهگیلویه و بویراحمد(،پژوهش های آبخیزداری،مجلد ۳،شماره ۲۷،شماره صفحات ۲۰۴-۲۱۱،۲۰۱۴،isc.
- 8. S.Ehsan Ghiasi,معتمدی,Screeningthe Rumen of Balochi Camel (Camelus dromedarius) and Cashmere Goat (Capra hircus) to Isolate Enzyme-ProducingBacteria as Potential Additives for Animal Feed,Indian journal of Microbiology,Vol. 2,No. 64,pp. 572-582,2024,JCR،Scopus.
- 9. S.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamedi,Tannase-producing bacteria isolated from the rumen of Fallow deer (Dama dama): Livestock potential feed additives,زیست شناسی میکروارگانیسم ها,Vol. 48,No. 12,pp. 27-40,2023,isc.
- ۱۰. سید همایون فرهنگ فر,رضا گنجوی,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان,هادی سریر،اثر سطوح مختلف سرخارگل بر عملکرد، مصرف خوراک، متابولیت های خونی و پارامترهای سیستم ایمنی گوساله های شیری،پژوهش های علوم دامی،مجلد ۱،شماره ۳۲،شماره صفحات ۱۱۳-۱۲۳،۲۰۲۲،isc.
- ۱۱. سید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدی،اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخصهای بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۳۱،شماره ۳۴،شماره صفحات ۱۳۳-۱۵۰،۲۰۲۱،isc.
- ۱۲. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهی،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد ۳۲،شماره ۱۲،شماره صفحات ۶۱-۷۱،۲۰۲۱،isc.
- ۱۳. سید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنی،اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی در بره های پرواری،پژوهش های علوم دامی،مجلد ۳،شماره ۳۰،شماره صفحات ۱-۱۲،۲۰۲۱،isc.
- ۱۴. مسلم باشتنی,حسین حسن پور تقی آباد,محمد رضا اصغری،جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۱،شماره ۱۳،شماره صفحات ۱-۱۲،۲۰۲۱،isc.
- ۱۵. سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی،تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز،تولیدات دامی،مجلد ۱،شماره ۲۳،شماره صفحات ۳۵-۴۵،۲۰۲۱،isc.
- ۱۶. سید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنی،تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۴،شماره ۱۲،شماره صفحات ۴۲۳-۴۳۵،۲۰۲۰،isc.
- ۱۷. سید همایون فرهنگ فر,محمدحسن حیدرزاده قرقوزار,مسلم باشتنی,علیرضا فروغی,فاطمه گنجی،اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیس،پژوهش های علوم دامی،مجلد ۲،شماره ۲۹،شماره صفحات ۱۱۷-۱۲۹،۲۰۱۹،isc.
- ۱۸. سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی،ارزیابی شاخص تولید، راندمان انرژی و پروتئین، شاخصهای بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلیساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف،تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک،مجلد ۴،شماره ۳۲،شماره صفحات ۹۳-۱۰۵،۲۰۱۹،isc.
- ۱۹. سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی،ر سطح و اندازه ذرات پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی،تولیدات دامی،مجلد ۴،شماره ۲۰،شماره صفحات ۶۲۵-۶۳۹،۲۰۱۹،isc.
- ۲۰. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۱۰،شماره ۴،شماره صفحات ۴۷۷-۴۸۸،۲۰۱۹،isc.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۷۹ مورد.