مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی بوسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی، ایرانناهید نکوئی,محمدعلی بهدانی,عباس خاشعی سیوکیپژوهش های زعفران2014
۲تغییرات شاخص کلروفیل، محتوای نسبی آب، نشت الکترولیت و عملکرد دانه در سه ژئوتیپ گلرنگ بهاره تحت تاثیر قطع آبیاریموسوی فر بی بی الهه,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدی,محمد سعید حسینی بجدپژوهشهای زراعی ایران2011
۳اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران(Crocus sativus L.)مهتاب گلذاری جهان ابادی,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان,خرم دل سرورپژوهش های زعفران2017
۴مطالعه تاثیر اسید جیبرلیک و وزن بنه بر صفات رویشی و عملکرد زعفرانمعصومه شاکری,محمد حسین امینی فرد,محمدعلی بهدانی,طباطبایی سیدجلالپژوهش های تولید گیاهی2018
۵پهنه بندی توان اکولوژیک کشت ذرت با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در شهرستان بوکانمحمود فال سلیمان,ابوالفضل اکبرپور,محمدعلی بهدانی,جمشیدی کمالتحقیقات غلات2017
۶ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و رزاعی بنه زعفران در تربت حیدریهمحمدقادر قادری,صبورا تیموری,محمدعلی بهدانی,بهزاد صادقیپژوهش های زعفران2013
۷بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی و عملکرد ارقام سویا (Glycin maxl.) در نسبت های مختلف کشت مخلوطمحمدعلی بهدانی,میثم نامداری,عرب غلامحسینبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2010
۸اثر کم آبیاری بر انتقال مجدد و وزن خشک اندام های گیاهی سه زئوتیپ گلرنگ بهارهمحمدعلی بهدانی,موسوی فر بی بی الههبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2011
۹بررسی اثر محلول پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران(.Crocus sativus L)محمدعلی بهدانی,مهدی گرامی صادقیان,سیدوحید اسلامی,محمد حسین امینی فردزراعت و فناوری زعفران2020
۱۰تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum Lمحمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودیدانش کشاورزی و تولید پایدار2022
۱۱بررسی و تعیین مقدار عناصر میکرو(منگنز،آهن و روی و عناصر سنگین(کبالت، کادمیوم و کروم موجود در خاک برخی مزارع چندساله زعفران استان خراسان جنوبیمحمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان,علی اله رسانی,علیرضا نخعیبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2015
۱۲ارزیابی خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران تحت تاثیر نظام های کشاورزی رایج و ارگانیکمحمدعلی بهدانی,غلامرضا زمانی,حمیدرضا فلاحی,محمدحسن سیاری زهان,علیرضا صمدزادهزراعت و فناوری زعفران2017
۱۳اثرکشت مخلوط ارقام سویا بر اجزای عملکرد،عملکردو خصوصیات کیفی آن تحت شرایط آب و هوایی شهرستان قائم شهرمحمدعلی بهدانی,عرب غلامحسین,میثم نامداریمجله علمی کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز2012
۱۴تأثیر نوع و میزان مصرف زئولیت طبیعی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن معمولی (.Panicum miliaceaum L)محمدعلی بهدانی,زهرا رضایی,عباس خاشعی سیوکی,علیرضا صمدزادهبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2023
۱۵اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفه ای زعفرانمحمدحسن فتحی نسری,وحید کاردان مقدم,محمدعلی بهدانی,کاردان مقدم حمیدپژوهش های زعفران2015
۱۶بررسی تاثیر کودهای نیتروژن و فسفر بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگمحمدحسن فتحی نسری,فاطمه اصغرزاده,محمدعلی بهدانیعلوم دامی ایران2015
۱۷بررسی اثر تلفیق پرایمینگ و کود بیولوژیک بر پارامترهای رشدی و غلظت عناصر فسفر و پتاسیم در گیاه دارویی سیاهدانهمحمدحسن سیاری زهان,محمدعلی بهدانی,فاطمه چراغی,حجت اله آذرپیوندعلوم و فنون کشت های گلخانه ای2015
۱۸تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L.محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامیپژوهش های زعفران2022
۱۹تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2022
۲۰اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2021
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۱۰۱ مورد.