۱ | مقایسه اثرات جایگزین های آنتی بیوتیک بر لیپید های زرده تخم مرغ و متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار | سیدمحمد حسینی,شلایی مصیب | علوم دامی | 2014 |
۲ | کارکردهای دارویی گیاه هیبیسکاس سابداریفا در جانوران تک معده ای: مروری بر شواهد علمی | سیدمحمد حسینی,شهین ثابت سروستانی,سید همایون فرهنگ فر | تحقیقات دام و طیور | 0 |
۳ | تحلیل لجستیک برخی عوامل موثر بر بهره وری اقتصادی مرغداری های گوشتی استان خراسان جنوبی | سید همایون فرهنگ فر,امین ابراهیم آبادی,سیدمحمد حسینی | تحقیقات دام و طیور | 2017 |
۴ | تاثیر عصاره الکلی آویشن بر کاهش اثرات آفلاتوکسین و اکراتوکسین در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,حسن نظری زاده,جواد پوررضا | پژوهش های تولیدات دامی | 2021 |
۵ | تاثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخمگذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات تولیدات دامی | 2014 |
۶ | تاثیر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی دارچین، نعناع و فلفل در دوره آغازین رشد، بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی | Journal of Animal Environment-محیط زیست جانوری | 2021 |
۷ | تأثیر پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,اکبر یعقوبفر | تولیدات دامی | 2019 |
۸ | پاسخ عملکرد رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک تحت شرایط تنش حرارتی | سید همایون فرهنگ فر,حسن عزیزآبادی,سیدمحمد حسینی | تحقیقات دام و طیور | 2014 |
۹ | بررسی ویژگی های آماری برخی توابع غیر خطی در توصیف منحنی تخمگذاری | سیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,حسین نعیمی پوریونسی,حسن پور م,خداپرست ح | تحقیقات دام و طیور | 2013 |
۱۰ | بررسی عملکرد تولیدی و ریخت شناسی روده باریک جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک در شرایط گرمسیری | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | پژوهش های تولیدات دامی | 2014 |
۱۱ | بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیقشده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی. | سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی | زیست شناسی جانوری | 2023 |
۱۲ | بررسی خصوصیات استخوان درشت نی و pH دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های آنتی بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات دام و طیور | 2014 |
۱۳ | بررسی تاثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه های خونی و ویزگیهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,امین ولی زاده قلعه بیک | تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران | 2021 |
۱۴ | بررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار تغذیه شده با مکمل آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | تحقیقات تولیدات دامی | 2016 |
۱۵ | بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خار مریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار | سیدمحمد حسینی,مصیب شلایی | علوم دامی | 2015 |
۱۶ | بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی | زهرا تهامی,سیدمحمد حسینی,مسلم باشتنی | تحقیقات دام و طیور | 2014 |
۱۷ | برآورد وراثت پذیری وارزیابی تغییرات ژنتیکی ناشی از انتخاب برای صفت وزن هشت هفتگی در مرغان بومی خراسان رضوی | مریم لاخی,سید همایون فرهنگ فر,سیدمحمد حسینی,نویدی زاده محمدابراهیم | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2013 |
۱۸ | برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولیدی مرغ بومی استان خراسان | سید همایون فرهنگ فر,محمدابراهیم نویدی زاده,سیدمحمد حسینی,ساقی داود علی,میرزایی رجب علی | علوم دامی | 2010 |
۱۹ | ارزیابی تغییرات ژنتیکی ناشی از انتخاب برای صفت وزن 8 هفتگی در مرغان بومی خراسان رضوی | مریم لاخی,سید همایون فرهنگ فر,سیدمحمد حسینی,محمدابراهیم نویدی زاده | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2013 |
۲۰ | اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,یعغوب فر اکبر | نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | 2020 |