مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱مقایسه اثرات جایگزین های آنتی بیوتیک بر لیپید های زرده تخم مرغ و متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذارسیدمحمد حسینی,شلایی مصیبعلوم دامی2014
۲کارکردهای دارویی گیاه هیبیسکاس سابداریفا در جانوران تک معده ای: مروری بر شواهد علمیسیدمحمد حسینی,شهین ثابت سروستانی,سید همایون فرهنگ فرتحقیقات دام و طیور0
۳تحلیل لجستیک برخی عوامل موثر بر بهره وری اقتصادی مرغداری های گوشتی استان خراسان جنوبیسید همایون فرهنگ فر,امین ابراهیم آبادی,سیدمحمد حسینیتحقیقات دام و طیور2017
۴تاثیر عصاره الکلی آویشن بر کاهش اثرات آفلاتوکسین و اکراتوکسین در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,حسن نظری زاده,جواد پوررضاپژوهش های تولیدات دامی2021
۵تاثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخمگذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییتحقیقات تولیدات دامی2014
۶تاثیر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی دارچین، نعناع و فلفل در دوره آغازین رشد، بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامیJournal of Animal Environment-محیط زیست جانوری2021
۷تأثیر پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,اکبر یعقوبفرتولیدات دامی2019
۸پاسخ عملکرد رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک تحت شرایط تنش حرارتیسید همایون فرهنگ فر,حسن عزیزآبادی,سیدمحمد حسینیتحقیقات دام و طیور2014
۹بررسی ویژگی های آماری برخی توابع غیر خطی در توصیف منحنی تخمگذاریسیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,حسین نعیمی پوریونسی,حسن پور م,خداپرست حتحقیقات دام و طیور2013
۱۰بررسی عملکرد تولیدی و ریخت شناسی روده باریک جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک در شرایط گرمسیریسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییپژوهش های تولیدات دامی2014
۱۱بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیق‌شده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی.سیدمحمد حسینی,زهرا تهامیزیست شناسی جانوری2023
۱۲بررسی خصوصیات استخوان درشت نی و pH دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های آنتی بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیکسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییتحقیقات دام و طیور2014
۱۳بررسی تاثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه های خونی و ویزگیهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,امین ولی زاده قلعه بیکتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2021
۱۴بررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشت نی مرغان تخم گذار تغذیه شده با مکمل آنتی بیوتیک، اسیدآلی، پروبیوتیک و پری بیوتیکسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییتحقیقات تولیدات دامی2016
۱۵بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خار مریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذارسیدمحمد حسینی,مصیب شلاییعلوم دامی2015
۱۶بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتیزهرا تهامی,سیدمحمد حسینی,مسلم باشتنیتحقیقات دام و طیور2014
۱۷برآورد وراثت پذیری وارزیابی تغییرات ژنتیکی ناشی از انتخاب برای صفت وزن هشت هفتگی در مرغان بومی خراسان رضویمریم لاخی,سید همایون فرهنگ فر,سیدمحمد حسینی,نویدی زاده محمدابراهیمپژوهشهای علوم دامی ایران2013
۱۸برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولیدی مرغ بومی استان خراسانسید همایون فرهنگ فر,محمدابراهیم نویدی زاده,سیدمحمد حسینی,ساقی داود علی,میرزایی رجب علیعلوم دامی2010
۱۹ارزیابی تغییرات ژنتیکی ناشی از انتخاب برای صفت وزن 8 هفتگی در مرغان بومی خراسان رضویمریم لاخی,سید همایون فرهنگ فر,سیدمحمد حسینی,محمدابراهیم نویدی زادهپژوهشهای علوم دامی ایران2013
۲۰اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتیسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,یعغوب فر اکبرنشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2020
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۶۱ مورد.