۱ | بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ | محمد حسین امینی فرد,راحله دهقان تنها,الهام مهدیان,حسن بیات,رضا کاراژیان | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 2019 |
۲ | تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) | حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فرد | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 2021 |
۳ | تاثیر سطوح مختلف فلزهای سنگین بر جوانهزنی بذر و رشد گیاهچه لولیوم پرنه | محمد حسین امینی فرد,حسن بیات,حسین حمامی | مجله علوم و تکنولوژی بذر | 2017 |
۴ | تاثیر تنشهای خشکی و شوری بر ویژگیهای جوانهزنی بذر و رشد گیاهچه شاهی | محمد حسین امینی فرد,حسن بیات | مجله علوم و تکنولوژی بذر | 2017 |
۵ | بررسی تاثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه بر صفات کیفی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفران | محمد حسین امینی فرد,زهره قلی زاده,محمدحسن سیاری زهان | گیاه پزشکی | 2017 |
۶ | بررسی تاثیر غلظتهای مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.) | محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب | فیزیولوژی محیطی گیاهی - پژوهش های اکو فیزیولوژی گیاهی ایران | 2019 |
۷ | تأثیر کنسانتره کود مرغ بر فعالیت آنتیاکسیدانی و متابولیتهای ثانویه زعفران (Crocus sativus L.) | محمد حسین امینی فرد,زهره قلی زاده | فناوری تولیدات گیاهی | 2020 |
۸ | اثر دگرآسیبی عصاره آبی نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.) بر ویژگیهای جوانهزنی بذر و رشد علفهای هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) و خرفه (Portulaca oleracea L.) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,علی رحیمی | فناوری تولیدات گیاهی | 2020 |
۹ | تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ | محمد حسین امینی فرد,حسن بیات,دهقان تنها راحله | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | 2018 |
۱۰ | تأثیر تنشهای خشکی و شوری بر خصوصیات جوانهزنی بذر، رشد و محتوای پرولین گیاهچه مینا چمنی (Bellis perennis L. "Bellissima Mixture") | حسن بیات,محمد حسین امینی فرد | علوم و تحقیقات بذر ایران | 2018 |
۱۱ | تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانهزنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد | علوم و تحقیقات بذر ایران | 2020 |
۱۲ | تاثیر کود آلی و تراکم بوته بر فاکتورهای رویشی و زایشی ماریتیغال | محمد حسین امینی فرد,محمدی سمانه,فرزانه اکرم,فاطمی حمیده,نظامی سمیه,آرویی حسین | علوم دامی | 2013 |
۱۳ | تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد | علوم باغبانی ایران | 2020 |
۱۴ | تأثیر کودهای شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر برخی خصوصیات رویشی، زینتی و عملکرد بنه در گونه وحشی گل حسرت (Colchicum kotschyi Bioss) | حسن بیات,محمد حسین امینی فرد,مرتضی علیرضایی نقندر | علوم باغبانی ایران | 2019 |
۱۵ | ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به اسید فولویک و کود کامل (NPK) | محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی خیاط,مهدی جهانی | علوم باغبانی ایران | 2020 |
۱۶ | بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکهای گوجهفرنگی )virus wilt spotted Tomato )و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجهفرنگی در شرایط گلخانه | سیده عاطفه حسینی,نیلوفر حارث آبادی,محمد حسین امینی فرد | علوم باغبانی | 2023 |
۱۷ | بررسی تثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران | محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده | زراعت و فناوری زعفران | 2017 |
۱۸ | تاثیر دگرآسیبی گیاه زعفران (.Crocus sativus L) برخصوصیات جوانه زنی و رشدگیاهچه جو وحشی (Hordeum spontaneum)و مرغ (Agropayron repense) | محمد حسین امینی فرد,مهدی قسمتی,معصومه شاکری,معصومه عبدالهی | زراعت و فناوری زعفران | 2018 |
۱۹ | ارزیابی اثر اسید فولویک و کود دامی بر مواد موثره کلاله و فعالیت ضد رادیکالی گلبرگ زعفران | محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری | زراعت و فناوری زعفران | 2018 |
۲۰ | بررسی اثر محلول پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران(.Crocus sativus L) | محمدعلی بهدانی,مهدی گرامی صادقیان,سیدوحید اسلامی,محمد حسین امینی فرد | زراعت و فناوری زعفران | 2020 |