مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»فرید مرادی نژاد,مریم درستکار,الهام انصاری فرعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2019
۲اثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانهفرید مرادی نژاد,معصومه عبدالهی,محمدحسن سیاری زهان,حسن بیاتعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2018
۳اثر پیش تیمار متابی سولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانهفرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرشته صفی خانی,مهدی جهانیعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2018
۴بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش های خوراکی (ژل آلوئه ورا و پکتین) در انبار سردزهراسادات حسینی,فرید مرادی نژاد,وظیفه شناس محمد رضاعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2017
۵تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادعلوم باغبانی ایران2020
۶تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیاتزراعت و فناوری زعفران2024
۷بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوممحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیزراعت و فناوری زعفران2019
۸اثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.)فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاطتولیدات گیاهی2018
۹اثر پاکت گذاری بر ارزش تغذیه ای، کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کبفرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرزانه حامدی سرکمیتغذیه گیاهان باغی2018
۱۰تاثیر کود بیولوژیک نیتروکسین بر صفات بیوشیمیایی و متابولیت های ثانویه زعفرانعلی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیتغذیه گیاهان باغی2018
۱۱تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشکمحمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاطتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2020
۱۲تاثیر محلول پاشی برگی نیترات کلسیم و کلرید کلسیم بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و کیفیت گیاه دارویی عنابفرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاطتحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران2017
۱۳اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سردمهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژادپژوهش های میوه کاری2021
۱۴تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عنابفرید مرادی نژاد,علی کاظمی,مهدی خیاط,سید همایون فرهنگ فرپژوهش های میوه کاری2019
۱۵اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمی کمپوست بر عملکرد و رنگیزه های فتوسنتزی زعفرانعلی افتاده فدافن,محمد حسین امینی فرد,محمدعلی بهدانی,فرید مرادی نژادپژوهش های زعفران2018
۱۶تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفرانمحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیپژوهش های زعفران2020
۱۷اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادپژوهش های تولید گیاهی2020
۱۸اثر پوشاندن میوه قبل از برداشت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت انار رقم شیشه کبفرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاطپژوهش های تولید گیاهی2018
۱۹تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیزمحمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژادبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2020
۲۰تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای آلی بر خصوصیات کمی و بیوشیمیایی گیاه دارویی (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand)فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتیاکو فیتو شیمی گیاهان دارویی2019
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۸۳ مورد.