Papers in Conferences

#Paper TitleAuthorsConference TitleHolding Date of Conference
 
1EFFECT OF DIETARY INCLUSION OF TURMERIC AND CINNAMON POWDERS ON SOME IMMUNE SYSTEM PARAMETERS IN BROILER CHICKENS,,,اولین کنگره ملی گیاهان دارویی2012-05-16
2بررسی عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان بومی اصفهانمحمدرضا اکبری,محمد نیکخواه دهکردی,نصراله پیرانی,بهنام احمدی پور جونقانینهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران2021-09-15
3اثرات سطوح مختلف کنجاله سویای حاصل از دانههای وارداتی بر خصوصیات کیفی و پایداری اکسیداتیو تخم مرغمحمدرضا اکبری,حسین ایراندوست,سید حبیب اله موسوی,محمد ایراندوستچهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی2024-12-18
4اثرات سطوح مختلف کنجاله سویای حاصل از دانههای وارداتی بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذارمحمدرضا اکبری,حسین ایراندوست,سید حبیب اله موسوی,محمد ایراندوستچهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی2024-12-18
5مقایسه اثر مکمل آنتی بیوتیک و ترکیبات فیتوبیوتیک (پودر زردچوبه و فلفل قرمز) بر ایمنی و عملکرد جوجه گوشتیمحمدرضا اکبری,علی افشار بکشلو,بهنام احمدی پور جونقانیهفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی2020-01-15
6ارزیابی همبستگی صفات پستان در بزهای ساننمحمدرضا اکبری,لاله شهریاری خیرآبادی,ابراهیم اسدی خشوییسومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی2017-02-22
7تاثیر سطح پروتئین و نسبت اسید امینه ترئونین به لیزین در جیره بر خصوصیات فیزیکی استخوان درشتنی جوجههای گوشتیمحمدرضا اکبری,مهسا کوردستانی,علی ملکی,فریبرز خواجعلیچهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی2024-12-18
8اثر افزودن آنزیم، ویتامین A و مکمل روی در جیره‌های بر پایه گندم بر طول و وزن نسبی بخش‌های مختلف روده باریک جوجه‌های گوشتی در سن ۲۱ روزگیمحمدرضا اکبری,سمیه قائدامینی هارونی,ابراهیم اسدی خشوییهشتمین کنگره علوم دامی ایران2018-08-28
9بررسی پاسخ سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی مصرف کننده جیره‌های بر پایه گندم در پاسخ به افزودن سطوح مختلف ویتامین A، روی و آنزیممحمدرضا اکبری,سمیه قائدامینی هارونی,ابراهیم اسدی خشوییهشتمین کنگره علوم دامی ایران2018-08-28
10اثر سطوح مختلف ویتامین A در جیره‌های بر پایه‌ی گندم بر عملکرد جوجه‌های گوشتیمحمدرضا اکبری,صغری حاتمی آلوقره,فریبرز خواجعلی,راضیه رئیسی سرتشنیزیششمین کنگره علوم دامی ایران2014-08-27
11اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتیمحمدرضا اکبری,راضیه رئیسی سرتشنیزی,حسین مهربان,صغری حاتمی آلوقرهششمین کنگره علوم دامی ایران2014-08-27
12اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتیمحمدرضا اکبری,راضیه رئیسی سرتشنیزی,حسین مهربان,صغری حاتمی آلوقرهششمین کنگره علوم دامی ایران2014-08-27
13ارزیابی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف ویتامین Aمحمدرضا اکبری,صغری حاتمی آلوقره,فریبرز خواجعلی,راضیه رئیسی سرتشنیزیششمین کنگره علوم دامی ایران2014-08-27
14اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتیمحمدرضا اکبری,حسن کرمانشاهی,حسن نصیری مقدم,علیرضا هروی موسویسومین کنگره علوم دامی ایران2008-10-15
Showing 1-14 of 14 items.